Кармична връзка между мъж и жена - любов от минал живот

38752
Кармична връзка между мъж и жена - любов от минал живот
Снимка: iStock

В индийската философия се отдава голямо значение на връзките, които са започнали от души в минали земни въплъщения и са останали незавършени.

Кармична връзка между мъж и жена възниква в случаите, когато в предишната ситуация на общуване те вече са имали силни емоционални изблици или са останали дългове.

Въпросът е, че ако междуличностните проблеми не са били разрешени през целия живот и някои ситуации са увиснали във въздуха, съдбата дава шанс.

Видове взаимоотношения според кармата

Кармичната среща на мъж и жена не е задължително да се дължи на любов или просто положителен опит от минали животи. Случва се също така, че хората силно се мразеха един друг, заговорничеха един срещу друг, така че сега трябва да отработят своя кармичен дълг.

В минали прераждания настоящите партньори можеха да бъдат колеги от работата, врагове, приятели, любовници. Всъщност конкретните подробности от миналото не са важни, важен е само фактът, че опитът от минал живот е бил споделен и запомнящ се.

По естеството на възникващите връзки те са както лечебни, така и разрушителни. Лечебните кармични връзки се дават на хората в нов живот, за да станат по-добри и да живеят щастлив живот.

Това е приятен път към духовното израстване, защото се срещат две сродни души, които разбират, че трябва да простите на партньора си и да го подкрепяте във всичко, без да се опитвате да промените човека по свой начин.

Какви закони на кармата влияят на живота на човек: Има поне 12

В този случай комуникацията носи удоволствие и не искате да се разделите дори за миг, защото има усещането, че все още има много неизказано.

Разрушителните връзки на кармично ниво също са насочени към личностно развитие и такива отношения в никакъв случай не трябва да се разглеждат напразно.

Комуникацията също започва с взаимно привличане, но постепенно хората започват да страдат, между тях възникват постоянни писъци, конфликти, истерии, упреци. Искам да разруша тази стена от неразбиране, но няма достатъчно решителност и сила на волята, така че дълго време може да няма нищо ново в такава връзка.

Задачата на човек в такава ситуация е да се откаже от партньора без упреци и да се опита да издържи максималната полза и обстоятелства, за да стане по-мъдър.

Може също да се каже, че кармичните отношения между мъжа и жената са положителни, насочени към натрупване на творческата енергия на живота и отрицателни, които вече са сами по себе си - наказание, кръст за минали грешки. Подобна характеристика на връзките обаче не може да повлияе на тяхното съдържание. С други думи, творческите взаимоотношения са дар от съдбата за минали добродетели в ранни прераждания.

В случая отново са познати мъж и жена. Тази връзка напомня на желанието на магнитите да бъдат едно цяло. Но хората трябва да се утвърдят в силата на връзката си, така че няма гаранция, че любовната линия ще бъде гладка, защото положителната енергия също трябва да може да управлява.

Що се отнася до лошите кармични връзки, те са драматични поради лошите ви отношения с него в друг живот. Можете да създадете идеално семейство с такъв човек този път, но определено ще има някакъв тест, жертва от ваша страна, така че да си направите изводи. Понякога такива отношения се наричат ​​според основния сценарий „Длъжник и кредитор“. Ако успеете да се справите с всички проблеми, тогава родството на душите ще се засили, а ако не, кармичната връзка ще трябва да бъде прекъсната още в този живот и сега завинаги.

Как да махнем лошата и да привлечем положителната карма?

Признаци на кармична връзка между мъж и жена

Общуването с хора с пресичаща се карма започва сякаш от нулата. Те могат да имат напълно различни интереси, противоположни възгледи, но по волята на съдбата ще се окажат на едно и също място и по едно и също време, където всичко бързо ще се обърне.

Подобно отношение не може да се нарече съвсем логично, но хората ще почувстват, че вече се познават. Понякога в самото начало на комуникацията ще се завърже любовен триъгълник. Привличането между кармично свързани партньори може да бъде на сексуално ниво, емоционално или в контекста на умствено родство. Изключително рядко е да ги видите всички заедно.

Много хора описват началото на една кармична връзка като любов от пръв поглед. Чувствата напомнят хипноза, партньорът става зависим от любимия, не се контролира и му става лошо. Между другото, на физическо ниво това наистина може да се прояви като симптом на заболяване: има треска, нервно превъзбуждане.

В същото време човек иска безусловно да вярва и да му обещава всичко. Толкова много кармични връзки са свързани с необичайни емоции. Невъзможно е да останете безразлични, когато общувате с някого, когото вече познавате, дори на чувствено ниво. Следователно партньорите обикновено изпитват същите състояния като в предишните сценарии на комуникация. Могат да нахлуят вълни от страх и негодувание, ще се събуди ревност или гняв, може да се развие истинска зависимост от човек или комплексът за вина постоянно ще се увеличава.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com