Кармичната мисия, които всяка ЗОДИЯ трябва да изпълни

153237
Кармичната мисия, които всяка ЗОДИЯ трябва да изпълни

Всички ние се раждаме с мисия, която рано или късно откриваме и правим всичко възможно, за да я осъществим.

Овен
Овенът гледа малко егоистично на своята мисия в живота и трябва да обърне внимание на околните, както и да помага повече на хората в беда. Най-важният урок, който трябва да научи през живота си е, че не на всяка цена трябва да получиш обратно това, което си дал.

Мисия: Давайте повече на околните

Телец
Представителите на тази зодия не хабят много емоции за случващото се около тях. Най-важното нещо, което трябва да постигнат в живота си е да позволят на сърцето им да управлява разума, а не обратното. Семейството винаги е на първо място в сърцата им и това никога не бива да се променя.

Мисия: Оставете сърцето да говори и живейте за семейството

Близнаци
Близнаците имат лошата черта непрекъснато да се колебаят кое е правилно и кое грешно. Трудно взимат решения и това винаги им пречи. Мисията на Близнаците е свързана с духовното и речта. Те трябва да пишат, да преподават, да предават знанията си живота на околните.

Хороскопът за седмицата

Овен В целия водовъртеж от събития, през тази седмица ще ви се налага многократно да натиснете здраво спирачката и да се замислите по ...

Мисия: Предайте своята мъдрост

Рак
Творчески личности, които цял живот се чудят как да излязат от рачешката си черупка и да заблестят. Родените под този знак са истински обичани от своите роднини и приятели и това е тяхната най-голяма благословия.

Мисия: Да намерите своя начин да творите

Лъв
Вътрешната сила на Лъвовете е голяма и могат да създадат спокоен и стабилен живот за тях и половинките им. Понякога могат да бъдат много самотни и дълго се лутат, докато намерят своята среда. Никой не бива да живее живот, в който не е заобиколен от любящи хора.

Мисия: Да намерите истинската любов

Дева
В миналия си живот Девите са имали отношение към медицината и в този живот състраданието към хората минава границите на нормалното. Дават купища пари назаем, често биват лъгани и не могат да разпознават използвачите.

Мисия: Да не допускате всеки човек до себе си, само истинските хора

Везни
Помирители! Това са хората, които непрекъснато решават спорове между две страни или усещат кои хора са един за друг, след което създават връзка помежду си. Везните са добродушни и не бива да забравят своята сила да сближават хора с различни характери.

Мисия: Винаги да помагате на хората около вас

Скорпион
Скорпионът да е преминал през огън и вода, за да  „унищожи” някои лъжливи ценности. Сега ще им се наложи да създадат нови ценности, според които да живеят. Всички Скорпиони рано или късно се сблъскват с някаква мистична сила и непредвидени ситуации, докато кризите, натрупващи една върху друга, не доведат до желанието за духовно пробуждане и усъвършенстване.

Ето защо е добре да имате връзка с Лъв

Лъвовете са много сърдечни хора и половинките им трябва да знаят, че са способни да обърнат света, за да задоволят всички желания на чо...

Мисия: Да преосмислите ценностите си

Стрелец
Обществото приема добре Стрелците и те успяват да се впишат в различни среди. Стрелците имат лошия навик да бягат от отговорност и да прехвърлят важните решения на другите.Стрелецът се старае да съхрани чувството си за свобода и така животът му се затрупва от несвършена работа.  
Мисия: Да взимате всички важни решения в живота си

Козирог:
Козирогът е мъжки знак, умее да върши най-трудната работа, да се справя с големи отговорности и задължения. Но той трябва да се научи да приема и женствената си роля – своебразен кармичен преход от тежестта към лекотата, от старостта към младостта, от равнодушието към топлината.

Мисия: Не се затваряйте в себе си и показвайте чувствата си

Водолей:
Знакът на Водолея посочва корените на минал живот, в който личността се е интересувала от принципите на равенството и справедливостта. В настоящия живот е дадена възможност самостоятелно да се изразят възгледите и убежденията си, без да са притеснени от останалите. Вътрешната работа се състои в това да бъдат по-толерантни.

Мисия: Не бъдете прекалено взискателни към околните, рискувате да ги загубите

Риби:
Предразсъдъците на Рибите са толкова големи, че често пъти им пречат да оценяват истинската доброта на хората.  В сегашния живот Рибите се учат да се измъкват от събития и обстоятелства, да преодоляват трудности и развиват способността си да казват „не”.

Мисия: Не съдете, преди да опознаете

Източник: www.sroditeli.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com