Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня, 23 декември

22 декември 2020, 17:46 часа

"Кралят на мечовете" - това е таро картата, с която таролозите свързват събитията и емоциите в деня на 23 декември 2020 година.

В най-положителния смисъл тази аркана говори за вдъхновение от нови идеи и стремеж към постигането на нови цели. Тя се свързва с нуждата от знания или разбиране на нещо, много идеи и способността да се действа напористо.

"Кралят на мечовете" винаги се опитва да бъде максимално ефективен и точен във всичко, което прави. Той може да действа като миротворец, но в случая ще действа и от позицията на голяма сила, която ще търси баланса.

Ето какво влияние ще окаже тази аркана върху различните сфери на живота ни в деня на 23 декември.

Работа

В професионално отношение "Кралят на мечовете" описва управлението на проекти, независимо предприемачество и всякакви видове консултации. Решаването на проблеми в този ден ще е чисто аналитично и ще се случва със силата на ума.

Като цяло денят ще е успешен за хората, занимаващи се с професии, които изискват самочувствие, остър ум и обширни познания.

Финансово състояние

На 23 декември ще е необходимо да приложите строги и добре обмислени решения в тази сфера на живота си. Печалба ще имат бизнесите, свързани с информационни технологии, комуникации, електронна търговия и интелектуален труд.

Любов и взаимоотношения

Традиционно това не е най-добрата карта за любовните връзки.

"Кралят на мечовете" прозира през тъмнината и в мъглата винаги стига до същността на нещата. Той говори истината в лицето от позицията на съдия, който не е склонен към милост. Особено, ако разбере, че е бил мамен.

Нито един недостатък или слабо място няма да останат скрити от него, а това не се отразява добре на взаимоотношенията.

Здраве

"Кралят на мечовете" е безразличен към собственото си здраве. Пазете се от простуда. Арканата се свързва с всички онези заболявания, които са типични за това време на годината.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес