Кейт Мос във фотосесия за Matchless

9401
Кейт Мос във фотосесия за Matchless
Мокрите сънища на голяма част от мъжкото население и мокрите сънища на голяма част от рокерите по света в общо начинание.

Без съмнение Кейт Мос е име и лице, което не се нуждае от представяне. Същото важи и за Matchless, но с уточнението, че трябва да сте моторджия, за да знаете за коя марка иде реч. А става въпрос за едно от най-големите и стари имена в света на мотоциклетостроенето. Връзката между тях? Новата колекция моторджийски облекла на Matchless, които избраха Кейт Мос за свое лице.

 

Готвят Кейт Мос за първа роля в киното

Британската топ манекенка Кейт Мос може да дебютира на големия екран във филм на Сади Фрост. Манекенката била изкушена да започне акть...

Кампанията ще стартира през юни. А по всичко личи, че Мос (която скоро ще чукне 40) изглежда дори по-добре от „скелетонските“ си години. Особено пред фотообектива на Тери Ричардс.

 

Matchless е основана през 1899 година от състезателя Хенри Колиър и синовете му Хари и Чарлз. Хенри е победител в първото ТТ състезание на о-в Ман през 1907, а в последствие компанията му става една от най-известните на Острова.

Новият начин на живот отива на Кейт Мос

Британският топ модел Кейт Мос се наслаждава на последните дни от ваканцията, която прекарва на Лазурния бряг във Франция. Мос беше за...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com