Китайска любовна магия за жени! Как да накарате мъжа да се влюби във вас

135895
Китайска любовна магия за жени! Как да накарате мъжа да се влюби във вас

Китайска любовна магия от времето на династия Юен е способна да привлече неудържимо мъжа, който харесвате. От векове китайките боготворят чудодейната сила на тюркоаза и вярват, че той е в състояние да накара който и да е избраник да се влюби в тях, пише "Пик".

За да омагьосате желания човек, са ви необходими едно бижу и съд, направени от тюркоаз, червено парче плат и червена свещ. В продължение на десет дни неизменно трябва да носите бижуто и поне два пъти дневно да се концентрирате върху образа на любимия и желанието да бъдете с него.

Кое е щастливото ви число според зодията

За астрологията и нумерологията числата около нас са силно смислено натоварени и носят определена енергия. Всеки от нас може да открие ...

След това свалете украшението и го поставете в съда за още десет дни. Покрийте бижуто с дъждовна вода. На 11-я ден отрежете от червения плат парче с големината на носна кърпа. През нощта, между 23 и 3 часа влезте в тъмна стая без мебели, огледала и светлина и оставете там парчето плат, свещта и тюркоазените предмети.

Трябва задължително да сте сами. Прошепнете над съда с водата и колието молбата си да се съберете с обекта на чувствата си и обещайте да се отблагодарите за услугата. После запалете свещта и капнете 10 капки восък върху парчето плат. На следващия ден трябва тайно да го допрете до обекта на чувствата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com