Китайски хороскоп: зодия Дракон

34342
Китайски хороскоп: зодия Дракон
Снимка: iStock/Guliver

В Китай Драконът е смятан за благородно животно. Хората, родени под китайската зодия Дракон, по рождение са лидери и същото време - майстори на церемониала.

Мечтата на китайските родители е да имат дете Дракон. Хората от тази зодия създават неща и ги поддържат в движение. Борбени са, имат късмет и власт. Обикновено хората им се възхищават. Властта им е неоспорима. Идеалисти са. Родени са с мисълта, че самите те са перфектни и не е необходимо да се променят.

Ето кои са най-невнимателните зодии според китайския зодиак

Вниманието  по време на работа е един от факторите за успешното изпълнение на всякакви задачи. Според астролозите, четирите знака ...

Драконът може да бъде също непоколебим и агресивен. В състояние е да преследва това, което желае. Поради стремежа си към власт Драконът никога не се предава.

Понякога са раздразнителни и инати, често думите им изпреварват мисълта им. Все пак мнението им наистина си струва да бъде изслушано и винаги могат да дадат добри съвети. Обикновено хората се вслушват в тях. Драконите са горди. Стремителни са, също така – динамични, безстрашни и възхитителни. Имат огромно самочувствие. Шумни са и с тях е просто безполезно да се опитвате да излезете наглава.

Друга лоша черта, която понякога се проявява при Драконите, е тираничност. Мразят да им заповядват, но обичат да раздават заповеди. Упражняват авторитета си, но в същото време умеят да са и добри към подчинените си.

Парите не са им първата цел, но определено се впечатляват от богатство, блясък и престиж. Интелектуални, упорити, надарени, щедри и можещи - това са Драконите. Те просто са в състояние да постигнат всичко, без значение дали ще изберат артистична кариера, политическа или медицинска, или каквато и да било друга - те просто ще блестят в нея. Ще бъдат успешни, независимо къде точно ще се подвизават. Харесвани са и много хора се влюбват в тях и често се случва самите те да разбият нечие сърце.

Кои са най-добрите ви качества според китайския хороскоп?

Нека обърнем малко внимание на китайския хороскоп и да видим какво имаме заложено според него.  Вашият знак зависи от годината на...

Драконите са един наистина мощен знак. Решителни са, съдбата ги обича и са в състояние да постигнат всичко, което желаят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com