Класация на най-алчните знаци в зодиака

16745
Класация на най-алчните знаци в зодиака
Снимка: iStock

Някои хора са щастливи да харчат много пари, за да угодят на другите. Други, обаче, предпочитат да не пилеят спечелените пари и да ги харчат разумно за необходими неща.

12. ЛЪВ

Лъвът е най-щедрият знак от всички, изпитва удоволствие да харчи пари и да купува подаръци. Такива хора  не могат да бъдат алчни - те са готови да платят всичко, ако това ще донесе радост на другите.

11. ТЕЛЕЦ

Телецът е готов да даде всичко заради своите близки и приятели. Родените под тази зодия са в състояние да помогнат на бедните хора, да организират парти за всички, които се нуждаят.

10. БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат да пазаруват. Но те харчат пари разумно и не страдат от мания за шокинг. Те никога няма да се откажат от дадена стока, угаждайки на собствените си желания и натрапчива мания, но това качество само ги прави по-добри.

9. КОЗИРОГ

Козирогът знае и как да печели, и да как да харчи. Но спестяванията му се дават с трудност - когато запасите свършат, той може да затегне коланите и да стане скъперник, но това е временно. Щом Козирогът има пари, той ще стане щедър отново.

8. СТРЕЛЕЦ

Най-алчните мъже са от тези зодии (част II)

В продължение… Ако се питате има ли и кои са най-алчните, скъперници мъже, веднага ви споделяме. Телец Това са онези правол...

Стрелците са достатъчно щедри, те знаят как да зарадват с подаръци и да изненадват. Но родените под този знак харчат пари, мислейки за собствената си изгода. Ако си купят нещо, ще го използват сами. Те просто не знаят как да помогнат.

7. ВЕЗНИ

Везните са много внимателни към парите. Те не могат да бъдат наречени алчни или щедри. Те просто избягват излишни разходи.

6. РИБА

Рибите харчат пари и често не мислят какво ще се случи утре. Представителите на този знак спестяват само от себе си, но не и от близките си.

Най-алчните мъже са от тези зодии (част I)

Астролозите посочват няколко зодии мъже, от които не трябва да очаквате скъпи подаръци, луксозни почивки и изненади, които спират дъха....

5. ОВЕН

Родените под този знак знаят стойността на парите, не ги харчат просто така. Овенът ще бъде щедър, но за това трябва да му докажете любовта си. И на първата среща Овенът може да плати 50/50.

4. РАК

Ракът е много егоистичен по отношение на парите. Първо харчи всичко за себе си и чак след това за останалите. Следователно, за да може Ракът да ви купи нещо, трябва да искате много и да чакате дълго.

3. ВОДОЛЕЙ

Копривщица и еманацията на алчността

Може би скоро не бяхме ставали свидетели на толкова въпиеща публично изразена алчност, каквато бе тази по случая с Копривщица. Тихомъл...

Мъжът Водолей е скъперник, въпреки че обикновено има пари. Но семейството ще живее в просперитет и родените под този знак никога няма да фалират.

2. СКОРПИОН

Скорпионите наистина не обичат да харчат пари и могат активно да защитават своята гледна точка. Много е трудно да ги помолите за нещо.

1.ДЕВА

Девата е най-подлият знак от всички, но не забравяйте, че те са лидерите сред всички милиардери. Представителите на този знак знаят как да спестяват и да печелят страхотни суми.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com