Кога жените искат да са сексуален обект

20632
Кога жените искат да са сексуален обект

Американски учени са установили, че в някои случаи жените се отнасят положително към това, че ги възприемат като сексуален обект, става ясно от статия в сп. Archives of Sexual Behavior.

Това се случва, при условие че жената се намира в продължителни отношения, например брак, и чувства привързаност от страна на партньора.

Идеалното количество секс за идеални отношения е…

Канадски психолози са изяснили, че за постигане на максимално ниво на щастие е достатъчно семейните двойки да правят секс само веднъж с...

Именно тогава тя започва да работи над повишението на собствената си сексапилност и се отнася положително към възприемането на себе си като сексуален обект. Това се обяснява със стремежа да се задържи партньорът и да се продължат отношенията.

Ако жената не чувства привързаност от страна на мъжа, тя е склонна да се отнася отрицателно към това, че я възприемат като сексуален обект.

До подобни изводи учените са стигнали в рамките на комплексно изследване, в което изучили психологическите особености на отношенията на 208 женени двойки.

Изследователите настояват, че изводите им потвърждават това, че не съществуват универсални модели, описващи междуличностните отношения, а всеки случай и неговите последствия е необходимо да се описва и изучава в зависимост от определения контекст.

Учени съветват да правим секс при...

Американски изследователи изясниха, че климатикът се явява афродизиак и допринася за това хората да правят секс въпреки жегата. До тоз...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com