Когато стане дума за сериозна връзка, тези 6 зодии бягат надалеч

15835
Когато стане дума за сериозна връзка, тези 6 зодии бягат надалеч
Снимка: https://unsplash.com

Любовта понякога ни връхлита внезапно, но от нас зависи дали връзката ни ще е дълга или съвсем краткотрайна. Според астрологията, 6 зодиакални знаци са склонни след време да избягат от обвързващата връзка. А затова има определени причини, залегнали в характера им. Нека видим кои са тези зодии.

Зодия Водолей

Когато един Водолей успее да се влюби, той е готов да направи всичко, за да спечели човекът, който го е привлякъл. Случва се да прибегне и до неразумни постъпки, само и само да докаже любовта си. Характерното за зодията е, че те са верни приятели и обичат да са заобиколени с различни хора. Мразят скуката, дейни са и постоянно изненадват другите с нещо. Но е грешка да си мислите, че ако споделите чувствата си с тях, те винаги ще са съпричастни с вас. Защото в това отношение Водолеите са настроени леко егоистично. Те предпочитат да се фокусират върху собствените си проблеми и се надяват приятелите им да са съпричастни с тях.

Подобно е отношението им и в любовната връзка - заради собствените си чувства, те изглеждат незаинтересовани към другия, а това често води до разочарование.

Не очаквайте Водолеят да разкрие на някой приятел какво чувства към някой човек. Интимният живот е тайна, която Водолеят пази дълбоко в главата си.

Връзката със зодия Водолей често се разпада, поради невъзможност за хармония и разбиране.

Но все пак ако имате търпение да опознаете необичайният им характер, шансовете ви за съвместен живот се увеличават значително.

Зодия Риби

Не трябва да обиждате по никакъв начин тази зодия. Те се засягат лесно и прощават трудно. Успяват външно за скрият разочарованието си, но тогава могат да се затворят в себе си.

Като зодия са доста влюбчиви, дори веднага почват да си мислят за брак, но когато това усещане мине и те опознаят партньора, често пъти могат бързо да го разлюбят.

Рибите постоянно си мислят, че нямат късмет с връзките и това им се отразява на поредната такава. Понякога след разочарование те се чудят дали би било добре въобще да започват нова връзка.

Депресивните им състояния не са рядкост, като за тях е трудно да повярват отново в любовта, ако а претърпели разочарование.

Затова ако искате Риба за дълготрайна връзка, трябва доста да се постараете, за да спечелите сърцето й.

Зодия Телец

Тя е зодията, която успява да се реализира и прави всичко, което е планирала. Те са търпеливи и лоялни, тяхната настойчивост ги тласка към успех. Инатът им е добре познат, но точно чрез него те успяват да наложат своето.

Чувството им за собственост е добре развито, като това се изразява в ревност към половинката си, дори и да нямат основание за това. Телците не търпят чуждото критично мнение, защото постоянно вярват, че са винаги прави. За съжаление пренасят това и в любовта, което често пъти им пречи. Това води до напрежение и караници, което е предпоставка за раздяла.

За да бъдете дълго време с Телец е нужно да вникнете в особеният му характер и да не му се връзвате постоянно, когато не е в настроение.

Зодия Близнаци

Те обичат движението, не са мързеливи и им харесва разнообразието. Гледат да не се обвързват с хора, които са скучни и правят еднообразни неща.  Привлича ги непознатото и затова често пъти попадат в любовна клопка - срещат неподходящите хора.

Но те някак си търсят точно това, затова изневерите им не са рядкост и те редовно си намират оправдание, че са го направили, поради фактът, че им трябва нещо различно като усещане всеки път. Рутинният начин на живот не е за тях, затова ако усетят, че скуката властва във връзката им, те започват да се отегчават, а това разрушава цялата им връзка.

Близнаците рядко търсят грешките в себе си и това им изиграва лоша шега. В началото връзката им тръгва перфектно и безпроблемно, но с течение на времето възникват трудности, които често се оказват непреодолими.

Затова ако искате да сте с Близнак, трябва да свикнете, че той обича разнообразието и новите приключения.

Зодия Скорпион

Ето кои са 3-те най-креативни зодии

Що се отнася до творчеството, има някои хора, които просто не могат да го открият в себе си, докато други могат просто да вземат четка ...

Страстна и чувствителна зодия. Могат да обичат силно, но и да мразят по същия начин. Ако ги ядосате, може да имате сериозни проблеми с тях. Те са силно влюбчива зодия, която не крие чувствата си, което често ги прави доста ревниви. Затова в никакъв случай не говорете за бивши гаджета пред тях или не ги провокирайте с нищо. 

Понякога те са мнителни и подозрителни, друг път може да проявят нетолерантност. А най-опасни са, когато започнат да си отмъщават.

За да спечели един Скорпион в любовта, това не трябва да става прибързано. На първо място трябва да станете приятел с него и чак след това да стигнете по-далеч.

Ако решите да излъжете Скорпион и той ви хване, колкото и да е болезнено, това е краят. Прошка няма да има. Всеки прави грешки, но при Скорпиона трябва да сте особено предпазливи, ако искате да имате дълга любовна връзка.

Зодия Стрелец

Мъжете от тези зодии са перфектните съпрузи

Когато търсим най-добрите качества в един партньор за цял живот, понякога може да ни се стори сложно да открием идеалния. За щастие, ас...

Пътешествията и приключенията с в кръвта им. Те предпочитат да са някъде навън, на някое ново и непознато място. Омръзва им да си стоят у дома и постоянно гледат да си прекарат приятно времето някъде далеч от вкъщи.

В любовта също обичат да приключенстват и да експериментират. Могат да бъдат чаровни и бързо да завладеят сърцето на всеки, когото поискат.

За съжаление понякога изискват прекалено много в дадена връзка и когато не получат това, за което са мечтали, те се разочароват, а разделите са често явление.

Понякога Стрелците се отнасят твърде много и не са достатъчно предани към половинката си. Това ги отдалечава и често пъти води до крах на връзката им.

За да се обвържат с някого, Стрелците търсят да бъде нещо много по-специално. Но когато реалността се разминава с очакванията, те предпочитат да не са вече с този човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com