КОИ двойки зодии са най-неподходящи един за друг

31095
КОИ двойки зодии са най-неподходящи един за друг
Снимка: iStock

Вероятно понякога се питате дали даден човек е подходящият партньор за вас, преди да го опознаете, а може би и след това. Истината е, че между това и зодиите има закономерност, която може да отговори на въпроса ви. 

Зодиите се делят на 4 групи според четирите елемента: вода (Рак, Риби, Скорпион), огън (Овен, Лъв, Стрелец), земя (Дева, Телец, Козирог) и въздух (Водолей, Везни, Близнаци). Всички имат свои особености. Водните знаци са най-чувствителни и креативни. Те се грижат за другите и имат големи сърца. Огнените са по-страстни, вземат лесно решения, лидери, амбициозни личности. Земните са стабилни личности с аналитичен ум. Притежават голямо търпение, упоритост и практичност. Въздушните знаци са творчески натури, интелектуалци, които обичат промяната, различното и новото.

6 зодии с лоша съвместимост: тези двойки спорят често

Връзката между представители на различни зодии не е толкова проста, колкото може да изглежда на пръв поглед. Понякога самите влюбени не...

Телец и Везни – Телецът има нужда от лоялен партньор, който също като него да работи, за да осигури материална стабилност. Везните обаче са твърде нерешителни и страхливи, освен това искат да се чувстват по-свободни във връзката. Двата знака трудно постигат компромис. Телецът иска дълги и сериозни разговори, Везните – интимност и емоция.

Риби и Скорпион – макар че и двата знака са водни, те имат големи различния помежду си. Рибите са мечтатели, нежни и творчески настроение. Те живеят в собствен свят. Скорпионът е по-страстен, трудно показва емоции и живее в реалността. Скорпионът е ревнив и иска цялото внимание на партньора за себе си, което може да задуши Рибите.

Рак и Лъв – по стихиите те са коренно различно. Лъвът иска да бъде в център на вниманието непрекъснато, а Ракът никак не обича да бъде забелязван. Той обича да стои у дома, докато Лъвът обича да е в компанията и сред други хора. Ракът е по-чувствителен и се грижи за другите, Лъвът обича само себе си. Той може да нарани душевността на Рака без да се замисли и това често обрича отношенията им на провал.

Водолей и Козирог – земният знак е по-традиционен, уравновесен, работи здраво, за да постига целите си. Не обича промените. Въздушният е пълната му противоположност. Той се радва на приключения, на високия адреналин, да новостите в живота си. Водолеят иска човек, пред когото може да покаже цялата си същност и който ще го боготвори. Козирогът иска традиционна любов.

Най-добрите партньори за жената Водолей

За разлика от другите зодиакални значи, които искат спокоен любовен живот, жената Водолей желае повече от всичко една необичайна връзка...

Рак и Стрелец – отново противоположности. Стрелецът обича пътуванията и новите преживявания, докато Ракът се чувства добре и у дома. За него са по-важни емоциите си, а за Стрелеца – сексът. Имат големи различия, поради които просто не могат да бъдат заедно дълго време.

Близнаци и Дева – Девата е практична, реалист, който знае какво прави в живота си. Близнаците са по-скоро мечтатели, които често витаят във въздуха. Необходимо е те са проявят воля, за да бъдат по-големи практици, в противен случай се стига до край на отношенията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com