Кои са идеалните зодии за брак?

20111
Кои са идеалните зодии за брак?
Снимка: iStock/Guliver

Без значение коя зодия е вашият партньор, ако го обичате и усещате, че той е човека за вас - неминуемо трябва да направите всичко по силите си, за да го задържите близо до вас. Разбира се, някои зодии са предразположени към създаването на здрави и успешни семейства.

Рак

Те обичат семейния уют и спокойствието, което предлага дома. Правят всичко по силите си, за да го създадат и запазят. Мъжете от тази зодия не се притесняват да споделят своите мечти за дом и семейство. Макар да не си го признават - от рано мечтаят да имат деца. Могат да бъдат отлични татковци и подхождат с изключително внимание и нежност към половинката си. Ракът обаче, не понася скандалите и виковете. Не харесват прекалено избухливите и темпераментни характери. Никога не форсират нещата и подхождат с търпение, но всяко нещо си има граници. Ще си тръгнат в мига, в който се убедят, че няма да получат това, от което имат нужда. Като недостатък може да се отбележи, че като типичен представител на тази зодия - Рак не обича да излиза и предпочита да си стои вкъщи.

Дева

Макар че трудно се решават на тази стъпка, мъжете от зодия Дева са стабилни и сигурни партньори, на които винаги може да разчитате. На тях им е нужно малко повече време, за да са напълно сигурни в себе си и да направят важната крачка - да преминат под венчилото. Именно поради тази причина не бива да поставяте под съмнение тяхната сериозност. Стигнат ли до тази крачка - бъдете сигурни, че ще подходят с нужната сериозност и отговорност през целия брак. Тяхната нерешителност е пословична и е възможно в продължение на години мъжът Дева да не се решава да направи най-важната крачка, но направи ли го - най-вероятно приказката ще продължи по следния начин "И заживели щастливо..". Те обаче, ще искат същото в замяна. Ще очакват отдаденост и сериозно отношение, тъй като държат много на домашния уют и идеалния ред.

Кои зодии се женят рано и не съжаляват по-късно за това?

Телец

Те са страстни и отдадени във връзката. Знаят как да обичат и могат да предложат идеалната връзка на всяка жена. Разбира се, стига да бъде сигурен в чувствата си, то нещата могат да се задълбочат и да изживеете заедно старините си. Ще бъде до вас в добро и зло. Мъжът Телец е човек, който държи на думата си и винаги готов да помогне. Какво повече може да искате от "идеалния партньор"? Бъдете сигурни, че с тях няма да останете гладни, тъй като те са истински работохолици. Даже нещо повече - те обичат лукса и стига да могат да си го позволят - ще ви обсипят с него! Като недостатък може да отбележим, че често изпадат в странни настроение и никога не признават грешките си.

Водолей

Водолеят няма да ви предложи импулсивно и ще е проиграл сценария поне три пъти в главата си, преди да се реши на тази крачка. Но не мислете, че той не е сигурен в чувствата си към вас! Напротив! Просто представителите на тази зодия обичат да планират всичко до последния детайл и поради това е готов да чака с години, докато нещата се подредят както той иска. Преди да го направи ще иска да може да предложи основните неща на бъдещата си жена - да има собствено жилище, добра работа и доходи, за да е сигурен, че нищо няма да ви липсва. Всеки има нужда от един Водолей в живота си, когато е изпаднал в труден момент и не се вижда изход от никъде! Най-големият им недостатък е тяхната несигурност, която често им пречи да постигнат мечтите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com