Кои са най-яките предложения за брак?

5613
Кои са най-яките предложения за брак?
Снимка: iStock

Когато нещата в любовта стигнат до предложение за ръката и сърцето, някои бъдещи младоженци решават да бъдат на максимум оригинални.

На „американско влакче“. Докато летели по възвишенията и стръмнините върху релсите на „американско влакче“, младежът направил предложение на приятелката си, която била отпред - а тя дори не подозирала. Разбрала това по-късно, когато гледала снимки от атракцията. Годеникът и приятелите му държали зад нея надпис: "Линдзи, ще се омъжиш ли за мен?"

Татуировка. Девойката Уини Капалдо-Смит е майстор на татуировки. Младежът я помолил да направи татуировка на глезена му. Когато повдигнало крачола на панталона, момичето видяло готова татуировка с надпис: „Ще се омъжиш ли за мен?" - с две квадратчета-опции за отговор: „да“ или „не“. Е, как да не попълни квадратчето „да“? Това влязло в най-яките предложения за брак.

Романтично предложение за брак на 2184 метра надморска височина (СНИМКИ)

Космическо предложение. Ксавие Ендрюс направил предложение на приятелката си Шанта в космически симулатор, където посетителите се оказват в нулева гравитация. Младежът държал пръстена на конец, за да не „избяга“ в безтегловността, и казал най-важните думи точно по време на „полета“.

Пет за по-сигурно. Един младеж решил да покаже чувствата си, като заедно с предложението подарил на любимата си 5 годежни пръстена с диаманти - за всеки пръст. Така се гарантира желаният отговор!

Литературна класика. Американецът Дейвид Слейтър планирал фотосесия в стила на любимия роман на приятелката си „Гордост и предразсъдъци“, написан от Джейн Остин през 1813 г. Когато вече облекли костюмите от ХІХ век и започнали снимките, той изведнъж застанал на коляно и извадил пръстена.

Почти в океана. Един младеж определил среща на момичето си в океанариума. Докато разглеждали рибите, изведнъж към стъклото доплувал водолаз, който показал надпис: "Николет, ще се омъжиш ли за мен? Брендън."

В тоалетната. Един симпатяга направил предложение за женитба в обществена тоалетна. На една от вратите написал: „Зоуи, ще се омъжиш ли за мен?“ И две квадратчета с опции за отговор. На снимката от този тържествен миг момичето е закрило лицето си с ръце и не е ясно дали плаче от щастие или от срам. А това влиза в класацията за най-яките предложения за брак.

11 очарователни предложения за брак

С кацане. Двамата влюбени скочили с парашут и когато се приземили, там ги чакали приятели и роднини, а младежът паднал на коляно и направил предложението. Това се казва двоен адреналин!

В сватбена рокля. Девойката работела като модел и за една фотосесия позирала в сватбени рокли. Нейният приятел се договорил с шефа й и също участвал. Той й направил внезапно предложение, докато тя била в сватбена рокля. Е, как се отказва в такова облекло?

Люто предложение. Както е известно, индийската кухня изобилства с люти подправки. Девойката-индийка много обичала люто. Докато планирал предложението си за брак, нейният приятел поръчал 99 999 люти червени чушки и ги подредил във формата на две гигантски сърца, прободени със стрела от зелени чушки. Вкусове разни!

Предложение от Луната. Един младеж поканил приятелката си да гледат звездите. Той насочил телескоп към луната, като поставил пред обектива снимка на земния спътник, върху която било написано: „Ще се омъжиш ли за мен?“ Това се казва астрономическа изненада, която влязла в най-яките предложения за брак.

Любовен филм. Това предложение жител на Тексас направил в разгара на пандемията през 2020 г. Когато всички кина били затворени, той поканил приятелката си да гледат кино на покрива на блока. На екрана се появили думите: „Тифани, ще се омъжиш ли за мен?“

Кравешко предложение. Ирландски фермер искал да направи предложение на приятелката си на запомнящо се място - затова избрал фермата, в която и двамата работели. За предложението му помогнали две крави, върху които било написано: "Ще се омъжиш ли за мен?"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com