Кои са зодиакалните знаци на най-чудесните майки?

8260
Кои са зодиакалните знаци на най-чудесните майки?
Снимка: Pixabay

Много е любопитно, че има много черти в основните характеристики на зодиите, които биха ни помогнали да определим от представителите на кои зодии са най-чудесните майки? Вижте какво открихме:

Овен

Овните притежават детски чар и мислене за света, отвореност, импулсивност, енергичност и инатливост. Те са уникални майки – могат да се състезават с момчетата да бягат и да играят футбол, могат да играят балет с момиченцата и всичко това ще го правят с адски кеф. Те са най-големите фенове на децата си и ще инсталират в тях увереността, че могат да постигнат всичко.

Кои са най-свободолюбивите зодии?

Всеки човек обича свободата в различна степен. Някои предпочитат да са пълни господари на съдбата си, докато други не биха отказал...

Телец

Телците са една от най-земните зодии, те са „земни“ майки – играят си с децата, учат ги и не се притесняват да си цапат ръцете. В същото време, много Телци имат уникалната възможност да бъдат и майка и баща – хем са грижовни и топли, хем са твърди и дисциплинарни. Телците са упорити, практични и стабилни и чрез примера си успяват да ги втълпят на децата си.

Рак

Повечето Рачета от малки мечтаят да бъдат майки и съпруги и са се упражнявали като си играят на дом и кукли. Дори и да не са имали такава мечта, когато им се случи, на тях им се отдава по-естествено, отколкото на други зодии. Те имат майчински инстинкт да израстват нещо и в същото време да го закрилят. Едно от нещата, за които трябва да внимават е, че може да разглезят децата си прекалено, защото биха направили всичко за тях и не са постоянни в поставянето на граници.

Лъв

Кои зодии гледат най-реалистично на света?

Всеки човек има собствена представа за това, което му се случва всеки ден. Някои предпочитат да бягат от реалността, докато други я пос...

Лъвовете са огнени защитнички на децата си. Не дразниш мама Лъвица! Те са топли, щедри и мили и в същото време дисциплинират децата си да бъдат добри и благородни хора. Те изискват много от децата си и влагат в тях цялото си сърце и душа. Те са стриктни родители и гневът им може да се усети за дълго време, в същото време децата им израстват с ясното съзнание, че мама ще се бори за тях винаги.

Скорпион

Скорпионите обичат децата си с цялата си душа и биха направили всичко за тях. Те учат децата си да бъдат страстни, упорити, целенасочени, прецизни и любопитни. Децата им ги променят изначално и разтърсват живота им, учат ги на уроци. Скорпионът може да бъде отворен и да се учи от децата си и да прогресира още повече в живота или може да бъде инат и да затвори съзнанията си и да прекъсне взаимоотношения с тях за цял живот. 

Риби

Риби изглеждат хаотично преминаващи през живота и нямащи „истинска“ цел или път в живота. Но децата им ги фокусират и ги свързват с реалността. Те са невероятни учители на децата си – въвличащи ги във всякакви приключения и им позволяващи всякакви преживявания, защото знаят, че това ги обогатява. Ролята на майки за Риби е свещена – те може да се чувстват неподготвени и непрактични, но дават всичко от себе си и някак израстват в матриарха на семейството за деца, внуци, родители и приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com