Кои са слабите места на всяка една от зодиите?

7762
Кои са слабите места на всяка една от зодиите?
Снимка: iStock

Познавате ли слабите места на астралните знаци? Никоя зодия не е перфектна – всяка притежава качества и недостатъци, съчетани в различни конфигурации, които могат да улеснят или попречат на определени намерения. Затова е добре да знаем как да открием и коригираме някои наши дефекти, за да постигнем целите си!

Овен

Овенът по принцип действа импулсивно и говори каквото му хрумне, без да мисли много – но, разбира се, понякога може да съжалява, че е постъпил така, че е наранил някого, когото харесва или, че са започнали да го смятат за „груб" човек. Какво да направи: нека се опита да намери баланса между думите и делата си. И да брои до 10, преди да си казва мнението – ако въобще му го искат!

Телец

Той търси стабилност и финансова сигурност, като се представя пред останалите в консервативен и сдържан имидж. Що да стори: да разбере, че умението му да спестява не означава да поставя парите над всичко останало!

Кои са недостатъците на зодия Риби, от които страдат най-близките им хора

Близнаци

Този знак обича да открива нови неща. Това е добре, но само донякъде - защото, тласкани от любопитство към новото, Близнаците губят интерес към това, което правят в момента, и често го оставят недовършено. Как да се поправят: мислейки за бъдещето, да упорстват в сегашните си проекти!

Рак

Като един от най-чувствителните знаци на зодиака, Раците лесно се обиждат. Но, когато променят тона на гласа си, това показва на околните, че не понасят критики. Какво да правят: да опитат да погледнат на критиката от другите като градивна и полезна!

Лъв

Лъвовете обичат да се открояват, но в крайна сметка могат да прекалят в опит да блеснат. Това може да обиди другите, които да си помислят, че така Лъвът ги поставя по-долу от себе си. Как да постъпи: да прояви смирение и да заложи на своята щедра и благородна страна!

Лошите страни на всяка една от зодиите - ето за какво трябва да внимавате!

Дева

Тази зодия е перфекционист до краен предел и изисква много от себе си. Но твърде рядко е доволна от резултата на това, което върши. Как да се коригира: да помни, че никой не е съвършен и да не страда, когато нещо не върви според очакванията!

Везни

Везните харесват всичко, което е красиво и с добър вкус, но това може да накара хората да си помислят, че придават твърде голямо значение на външния вид. Как да се поправят: да заложат на най-типичната си характеристика – балансът; в случая между красивото и обикновеното.

Скорпион

Скорпионът действа импулсивно и страстно, жадува за също такива силни ответни емоции и може да изплаши някои хора с чувствената лавина, която носи. Що да стори: да оставя спомените в миналото и да се научи да прощава!

Какви са недостатъците на 12-те зодии?

Стрелец

Стрелецът харесва свободата си, но в нейно име извършва необмислени постъпки: например, харчи повече, отколкото печели. Как да постъпи: да помни, че свободата включва и отговорност да оценява последиците от действията си!

Козирог

Козирозите са трудолюбиви и ценят постиженията си - просто трябва да не придават по-голямо значение на материалните блага, отколкото на чувствата на хората. Какво да направят: да не забравят, че семейството и приятелите им също се нуждаят от тяхното присъствие!

Водолей

Много идеалистична зодия, която гори от желание да промени света. Но колкото и добри да са намеренията на Водолея, това означава, че не може да се приспособи към реалността. Как да се поправи: да стои здраво стъпил на земята, за да постигне своите идеали!

Риби

Като сантиментален и нуждаещ се от близост знак, Рибата е склонна да изисква внимание от близки и приятели - което може да ги раздразни, независимо колко я харесват. Що да стори: да контролира емоциите си, като избягва да предизвиква буря в чаша вода.

---

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com