Лошите страни на всяка една от зодиите - ето за какво трябва да внимавате!

12373
Лошите страни на всяка една от зодиите - ето за какво трябва да внимавате!
Снимка: iStock

Никой не обича да говори за собствените си недостатъци. Но в пътуването към звездното себепознание, което астрологията предоставя, има някои неудобни моменти. Става въпрос за неприятните страни на всяка зодия.

Овен

Въпреки че имат много обожатели, Овните не са добри слушатели и почти не проявяват съпричастност към околните. Те са като деца: твърдоглави и никога не признават, че грешат. Най-лошите недостатъци на Овена са авторитарност и егоцентризъм.

Телец

Телецът е напорист знак и не мисли дълго, преди да действа. В интимните си връзки не винаги е верен – изкушенията често са по-силни от него. Може да се ядоса по всяко време. Най-лошите недостатъци на Телеца са комплексирана психика и ревност.

Близнаци

Близнаците са склонни да бъдат повърхностни и пресметливи. Техният начин на мислене е прост - не се интересуват от задълбочаване в нещата. Много по-загрижени за външния си имидж, отколкото за вътрешния си свят. Най-лошите недостатъци на Близнаците са манипулативност и повърхностност

Рак

Това без съмнение е най-капризният знак от зодиака. Раците сменят мнението си като носни кърпички. Мислят, че светът винаги е срещу тях. Липсва им жизнерадост и мразят, когато другите се шегуват с тях. Не могат да контролират емоциите си. Най-лошите недостатъци на Рака са капризност и ограниченост.

Лъв

Поради огромното си его, Лъвовете са много загрижени за своя личен успех. Те искат да победят на всяка цена и да доминират над всички. Парите са голямото изкушение за Лъвиците, които са родени лидери. Най-лошите недостатъци на Лъва са, че е авторитарен, импулсивен и егоцентричен.

Дева

Това е най-скучната зодия. Девите са фанатици на тема контрол и ред - но имат голям комплекс за малоценност, затова не са добри лидери. Готови са да се подчиняват на началниците си по всяко време. Мразят промените. Най-лошите недостатъци на Девата са маниакалното желанието да контролира и неувереността.

Везни

Везните са силно критикувани, че са най-слабият знак от зодиака. Всъщност, те са много мили, но не знаят как да настояват или да казват това, което мислят. Създават впечатление, че са лицемерни и угаждат на всички. Живеят в постоянни съмнения. Най-лошите недостатъци на Везните са, че са мързеливи и нерешителни.

Скорпион

3 зодии ще трябва да променят плановете си в края на ноември 2022 г.

Планирането е основата, без която никой не може да съществува. Дори тези, които не са способни да се похвалят с организираност, съставя...

Скорпионът постоянно манипулира другите из-зад кулисите на събитията. Известен е и с големия си сексуален апетит - изневерява спокойно и без угризения; почти няма табута в секса. Неизтощимата енергия му дава сили да бъде лидер. Най-лошите недостатъци на Скорпиона са манипулативност, изпадане в крайности и жестокост.

Стрелец

Стрелецът е наивен оптимист. Безгрижен. Лош партньор за обща дейност. Мечтае, вместо да прави. Не е добър приятел, защото лесно си отклонява вниманието и просто забравя за вас. Най-лошите недостатъци на Стрелеца са липсата на сериозност и наивността.

Козирог

Това е знак с репутация на амбициозен - и наистина е такъв. Той е пристрастен към работата и крайната му цел обикновено е успех в тази област. Козирозите често са самотни, склонни са да бъдат по-затворени и дори досадни. Най-лошите недостатъци на Козирога са затвореността и амбициозността.

Уникално любовно пожелание за 30 ноември 2022 за всяка зодия

Овен Днес ще се чувствате като истински късметлии, защото ви предстои да се влюбите. Телец Време е да преосмислите отношението и под...

Водолей

Казват, че това е ексцентричен и ненадежден знак. В състояние е да зареже интимния си партньор по всяко време. Много е трудно да накараш Водолея да се разкрие и да говори за чувствата си. Живее най-вече в собствените си заблуди. Най-лошите недостатъци на Водолеите са ексцентричност и липса на съпричастност.

Риби

Рибите често са уязвими. Критикувани за липсата на сериозност, те се увличат от всичко и изобщо не обичат да направляват ситуациите. Това е меланхоличен и капризен знак. Може в един момент да плачат, а в следващия да се смеят, без да разбират защо. Най-лошите им недостатъци са липсата на реализъм и на самоувереност.

---

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...