Кои зодии момичета от пръв поглед се влюбват

7318
Кои зодии момичета от пръв поглед се влюбват
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са идентифицирали пет типа момичета, които са окъпани във вниманието на противоположния пол от ранно детство.

Кои зодии момичета се влюбват от пръв поглед

Някои представителки от нежния пол са надарени с неустоим чар и харизма от детството си. Астролозите смятат, че тайната се крие точно в знака на зодиака, под който е родено момичето. Те и идентифицират пет типа. Ето и тях:

Момиче Овен

Как да накараме някой да се влюби в нас

Когато се влюбим в някого, мислим само как да привлечем интереса му към нас. Можем ли да го накараме да се влюби в нас? Защо хората се ...

Съучениците й винаги са привлечени от тази млада независима личност, която почти никога не позволява да се носи портфолиото й, защото е твърде независима. Мнозина се влюбват в такива момичета от пръв поглед. Още от детството си те показват, както желязна воля в ученето и спорта, така и в същото време красотата на душата. Привличащ е и фактът, че дамата Овен ще отвърне само на някой, който е интелектуално по-силен от нея.

Момиче Лъв

Тези „дъщери на царя на животните“ се къпят в общо момчешко внимание. Те започват да флиртуват с онези, които все още не са попаднали под техния капан от „чар“. Всичко това е записано в ДНК-то на бъдещата лъвица, но не означава разглезен характер. Зад външния воал от комплименти тя внимателно ще погледне ухажорите.

Момиче Скорпион

Тези мистериозни същества винаги привличат противоположния пол. Те са самоуверени, иронични, имат собствено мнение по всеки въпрос. Не е толкова лесно да намерите ценния ключ към сърцето им, но тогава тя ще стане истински предан приятел.

Какво може да накара мъжа да се влюби горещо и завинаги?

Любовта е такова химично съединение, забъркано от сложни чувства и реакции, което няма точна формула и определение. Чувствата ни се дик...

Момиче Козирог

Упоритите момичета винаги предизвикват привързаност и винаги са искрено сигурни, че са прави. Спорът с тях е безполезен и почитателите им знаят да им дадат време да променят мнението си. Безполезно е да оказвате натиск върху малките "Козирог" - те ще направят всичко по свой начин. Това е техният чар – постоянство и вяра, която обезоръжава противоположния пол.

Момиче Водолей

Тези независими "принцеси" си знаят стойността от детството си. Но зад престорената арогантност се крие крехка психическа организация и след като се довери на приятел, тя никога няма да го предаде.

Астролозите напомнят, че и представителите на другите зодии не трябва да се отчайват. Достатъчно е само да вземете под внимание всички добри лични качества, да се наслаждавате на живота и да излъчвате положителни емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com