Кои зодии са истински романтици

1848
Кои зодии са истински романтици
Снимка: iStock/Guliver

Намирането на точния партньор не е лесно занимание. Ето кои представители на зодиакалния кръг са неподправени романтици и се гмуркат в търсене на сродна душа, вижте сега:

Риби

10 фантастични идеи, с които да отпразнувате годишнината си

Годишнините от началото на връзката, независимо дали са 2 или 20, винаги заслужават празнуване. Това е онзи специален ден, в който от А...

Рибите са един от най-студените знаци на зодиака. Такива хора са свикнали да задържат емоциите в себе си. Те се решават на романтични действия, само ако са уверени в партньора си. През останалото време са затворена книга. Само най-близките могат да оценят тяхната чувствителност и саможертва. Рибите стават истински романтици, когато срещнат човека на своите мечти. Тази зодия не крие своите слабости пред доверени хора.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат да се къпят в лъчите не само на слава, но и на предана любов. Те обичат да приемат комплименти и като цяло да са в центъра на вниманието. Това важи най-вече, когато в компанията има представители на противоположния пол. По-зрелите представители на това съзвездие дават толкова, колкото получават. Обичат да глезят половинката и заради тази им черта са считани за романтичен партньор.

Везни

Везните са великият арбитър на Зодиака. Те са по-сериозни от другите по отношение на хармонията и баланса. Такива хора не са готови да търсят внимание, но също така не са свикнали да бъдат пренебрегвани. За Везните е важно да намерят реципрочност. Случи ли се това, те са готови на най-смелите дела заради близките си. Могат да преместват планини в името на щастието на любимия. Красивите жестове и ухажване „като по филмите“ не са празни думи за тях. 

5 причини да подарите романтично златно бижу на половинката си

Един от най-милите и красиви начини да зарадвате половинката си е като я изненадате с романтично златно бижу. Това е изпитан и сигурен ...

Близнаци

Близнаците са един от най-непостоянните и ефимерни знаци на Зодиака. Въздушната им природа понякога ги довежда до крайности. В ухажването обаче нямат равни на себе си.

Близнаците знаят как да обграждат партньора си с грижа и внимание. Те лесно четат и най-малката промяна в настроението на любимия човек и вземат активно участие в живота на избраника си. 

Стрелец

Стрелецът е най-големият изследовател в зодиака. Той оценява възможността да пътува сам и не харесва, когато някой се опитва да ограничи импулсите му. Ако обаче Стрелецът намери достоен партньор, това прави живота му светъл. Красивите признаци на внимание се съчетават с постоянно пътуване. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com