Кои зодии ще бъдат галеници на съдбата през новата година

36263
Кои зодии ще бъдат галеници на съдбата през новата година
Снимка: iStock

Изпълнена с предизвикателства и надежда, лоша или добра, 2021 година е към своя край и навярно се чудите какво ви е приготвила новата 2022 година. Някои зодиакални знаци няма да успеят да сбъднат мечтите си, други ще постигнат целите с цената на много труд, битки и себеотдаване, а при трети всичко ще се случва лесно и безпрепятствено. От тези галеници на съдбата ли сте, които ще прегърнат мечтите си и ще летят на крилете на щастието? Вижте сами.

Телец

Телецът ще е галеник на съдбата по отношение на личния живот и любовта. Той ще срещне онази половинка, която винаги е чакал и с която желае да сподели пътя си. Истинската любов ще навести Телец през първата половина от новата 2022 година, а след това ще има късмет и в кариерата, и в бизнеса. Телците са щастливици и галеници на съдбата през 2022 година.

Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 2 част

Продължаваме с прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния индийски астролог Кушара Гупта, публикувана в AstroTalk (Online ast...

Лъв

Ако Лъвовете пречистят дома и ума си от негативни мисли и енергия, очаква ги прекрасна година, изпълнена с щастие и чудеса. Желанията ще се сбъдват, а вратите пред тях ще са отворени. Късметът ще ги следва във всички сфери на живота им.

Дева

Годината, която предстои пред представителите на зодия Дева, ще сбъдне всички техни желания и ще ги посочи като галеници на съдбата. Късмет, успех и прогрес ще бележат всички сфери от живота на Дева. Силната им интуиция ще им посочи верния път и правилните решения, които ще ги заведат до целта. Ако срещнат препятствия, то те ще са лесни за преодоляване и поставянето им на пътя на Дева ще е само за да се докажат и за да блеснат с уменията си представителите на тази зодия.

Най-щастливият ден за всяка зодия през 2022 - 1 част

Тук представяме прогнозата за всяка зодия през 2022 според известния индийски астролог Кушара Гупта, публикувана в AstroTalk (Online as...

Стрелец

За Стрелците новата 2022 година ще е изтъкана от промяна – нова работа, нов дом, нов спътник в живота. Промяната е за добро и е очаквана, желана и мечтана. Ако стрелецът вярва в себе си, то новата година ще му донесе финансови успехи в кариерата – по-добре платено работно място или разрастване на бизнеса.

Риби

Благоприятна и щастлива, увенчана с успех и постигане на целите ще е новата 2022 година за Риби. Интуицията ще им посочи верния път към достигане на целите и докосване на щастието, но за да го извървят докрай, ще трябва да не разчитат на другите, а само на своето шесто чувство, труд и знания. И докато цялата година ще е пълна с усмивки и щастие, то самият ѝ край ще напомни на представителите на зодия Риби отдавна забравени съмнения и страхове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com