Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.

23393
Кои зодии ще се издигнат и забогатеят през 2022 г.
Снимка: Tumisu / Pixabay

Астрологът Тиана Атлас споделя с вас как да спечелите благосклонността в работния екип и да израснете професионално през следващата година.

През 2022 г. много представители на зодиакалния кръг ще имат шанс да преуспеят материално. Според астроложката Тиана Атлас, дори ретроградният Меркурий, който винаги се придържа към двигателя на нашите планове, през януари, май и септември ще допринесе за професионалното израстване – ще накара всеки да се запита дали се е научил да монетизира знанията си.

Какво ви очаква в любовта през 2022

Още в края на тази година Венера, планетата на любовта и романтиката, преминава в знака на Стрелец, където ще остане и в началото на 20...

В същото време в кариерните въпроси няма да мине без известно разклащане. Някои ще искат напълно да променят живота си и ще започнат с  работата.  Други ще се почувстват вдъхновени и овластени да укрепят позицията си в настоящата си позиция. Важно е да обмисляте внимателно всяка стъпка и да не взимате прибързани решения.

До края на 2021 г. и през първите шест месеца на 2022 г. Близнаците ще имат късмет. Но то няма да падне от небето, безполезно е да седите и да чакате. Демонстрирайте предимствата си, поемете отговорност и тогава със сигурност ще бъдете забелязани от нужните хора.

Раците имат късмет през лятото. Точно по това време звездите ще ви обърнат внимание, ще помогнат за укрепване на бизнес връзките и ще установят нови. Но има риск от претоварване - не натоварвайте прекалено много задачи на раменете си, в противен случай ще содтигнете до есента не с възход, а с изтощение.

Тиана Атлас съветва Овен и Везни да бъдат бдителни. Само това ще помогне да не пропуснете шанса за пробив, който съдбата ще предостави. Лъв и Водолей ще трябва да маневрират: както знаете, успехът в  кариерата често е пагубен за личния живот. Търсете баланс, отделяйте време на близките, в противен случай ще трябва да направите труден избор, предупреждават астролозите.

3 фактора, които ни правят късметлии

На новогодишните празници всички ние си пожелаваме късмет - намеквайки, че това е фактор на случайността. Може да се случи, а може и да...

Астрологът препоръчва на Телец и Овен търпеливо да се справят с емоциите, да не извършват импулсивни действия, а системно да се движат към целта. Винаги имайте план Б под ръка, в противен случай ще бъдете в капан. Девите, ако се покажат тази зима и пролет, ще могат да направят пробив през лятото. Благоприятни условия за кариерно развитие за този знак ще останат до пролетта на 2023 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com