Кой би повярвал, че това са най-отрицателните черти на всяка зодия

11748
Кой би повярвал, че това са най-отрицателните черти на всяка зодия
Снимка: iStock

Нека видим кои са мъжете-дяволи в зодиака и какви са най-негативните черти от характерите им спрямо влиянието на зодиакалния знак. Открийте зодията на вашата половинка и вижте какво споделят астролозите за нея:

Овен

Ако сте избрали за свой партньор Овен трябва да се заредите с биволско спокойствие, тъй като представителите на този знак са способни да разрушат и последния ви нерв. Те са доста импулсивни и често реагират прекалено агресивно на ситуациите. Освен това, ще ви се наложи винаги да се съобразявате с неговото мнение.

Телец

Телците са доста самоуверени и горделиви. Мъжките представители на зодията ще очакват от вас постоянно да ги поздравявате за свършената работа и да се хвалите с тях. Те също така са изключително инатливи и няма да склонят глава, ако не изпълните желанието им.

Близнаци

Мъжете Близнаци създават хаос навсякъде, където отидат. Техният живот е много динамичен и изпълнен с приключения, което в началото ще ви хареса, но впоследствие ще разберете, че не можете да смогнете на темпото им и ще се породят разногласия относно възгледите ви за живота. Друга тяхна отрицателна черта е, че са склонни да прелюбодействат и обичат да флиртуват дори когато имат сериозна връзка.

Рак

Мъжките представители на този знак ще очакват от половинката си да се държи точно като майка им. Те поставят семейните ценности на пиедестал и ще изискват от жените си да се превърнат в перфектните домакини.

Лъв

Лошите навици, които трябва да оставите в 2021 година

Нова година е ново начало. Иска ни се всичко лошо да остане в старата и да продължим с нови сили напред. Изпълнени сме с надежда и очак...

Лъвовете имат голямо его и често не обръщат достатъчно внимание на половината си, тъй като са заети със себе си. Но също така са изключително ревниви и ограничават съпругите си от много дейности. За вас той трябва да е на първо място и не бива да го пренебрегвате заради някой друг.

Дева

Мъжките представители на знака Дева са много педантични и критични. Не очаквайте от него да ви помага за работа, свързана с дома, но от вас той ще изисква всичко да е почистено до блясък.

Везни

Мъжете Везни са лицемерни и лесно избухливи. Те създават проблеми в главата си, а след това отново ги разрешават сами със себе си. Не се доверяват лесно и не вярват почти на никого, дори да имат много приятели в обкръжението си.

Защо е толкова трудно да се отървете от лошите навици и как да се справите с тях

Почти всеки притежава лоши навици. Някой страда от преяждане, а друг има много паразитни думи в лексиката си. Тези навици може да са ра...

Скорпион

Ако сте във връзка със Скорпион, трябва да се примирите, че те командват парада. Те са изключително ревниви, злопаметни и отмъстителни, така че се старайте да не предизвиквате гняв у тях.

Стрелец

Стрелците също са сериозни ревнивци, но пък самите те са склонни да флиртуват с непознати дами и да прелюбодействат. Не обичат лъжите и реагират много остро, ако ви хванат в предателство.

Козирог

Отърви се от тези навици! Крадат енергията ти!

Изтощени ли сте, не искате нищо, постоянно тревожни и притеснени? Ясно разбирате, че енергийните резерви буквално са на нула. Със сигур...

Козирозите показват рогата си най-вече, когато спорят с вас. Дори да знаят, че сте прави, те няма да си позволят да признаят грешката си. Те са амбициозни и обичат да съветват хората как да живеят живота си и най-вече – да разпределят бюджета си.

Водолей

Водолеите са мечтатели и авантюристи. Те могат да ви обещаят живот като от приказките, но често това е само на думи. Не се замислят дали могат да изпълнят обещанието си, когато го изричат. С тях реалността ще ви се стори много по-различна от това, което ви е представено.

Риби

Мъжете Риби живеят в собствен свят, далеч от реалността и трудно можете да се синхронизирате с тях. Те са изключително нерешителни и чувствителни, а от вас се изисква да се грижите за тях като за бебе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашният ви любимец се промъква в леглото ви: Ето какво са открили изследователи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com