Кой сериал трябва да гледаш според зодията си

4948
Кой сериал трябва да гледаш според зодията си
Снимка: Getty Images/Guliver

Тежкото ни ежедневие изисква подходящ релакс у дома, за да се заредим с енергия и сили за следващите предизвикателства на деня. Мързелуването, спокойствието и почивката в леглото са това, което ни идва наум при такава перспектива.

Освен тях на душевния ни комфорт добре ще се отрази някой хубав филм от любим жанр. За различните зодии любимите филми са различни и ако някой не може да се справи сам в избора, може да се довери на съветите на специалисти. Те  подбират препоръките за заглавия според основните характеристики на отделните знаци в зодиака.

Овен

На този огнен знак се препоръчва сериалът "Малки сладки лъжкини". Приятелките, разплитащи редица мистериозни събития и успешно редуващи ги със семейни и любовни лични проблеми са идеални за знака, който обича загадките и приключенията.

Телец

Сериалът "Приятели" е любим на много зрители и е идеален за представителите на зодия Телец. Той е отпускащ и забавен и всеки Телец ще му се наслади максимално с любима храна до себе си.

Близнаци

На този знак се препоръчва "Момичетата Гилмор". Той разказва за семейството, любовта и подрастващите. Тъй като този знак държи на семейните ценности, тази история ще му бъде близка.

Рак

"Изгубени" е история, превърнала се в класика и се харесва масово. Тя ще държи Рака под напрежение ,ще дава адреналин, а мистерията и преплитането на съдбите на героите ще са по вкуса на тази зодия.

Лъв

Появи се първият трейлър към сериала по "Властелинът на пръстените" (ВИДЕО)

По време на вчерашния Супербоул Amazon показа първия трейлър към предстоящия си сериал от вселената на "Властелинът на пръстените". Пре...

Сериалът "Пожарникарите на Чикаго" няма как да не се хареса на огнен знак, който е свързан и на мисловно ниво с огъня. Той ще удовлетвори много вътрешни потребности на знака.

Дева

За обичащите силните страсти и скандалните сцени Деви е филмът "Скандал". Интригите, скандалите и доминирането ще импонира силно на зодията , защото Девите носят тези качества в себе си.

Везни

"Имението Даунтън" е добро предложение за Везната, защото тя си пада по очарователни приказни истории за по-различни времена, които заемат цялото внимание на зрителя с интересните житейски перипетии на героите.

Планират продължение на „Игра на тронове“, посветено на Джон Сноу

Американската стрийминг услуга HBO планира да пусне продължение на телевизионния сериал "Игра на тронове", което ще бъде изцяло посвете...

Скорпион

За обичащите фантастиката представители на Скорпиона е "Игра на тронове". Силен и зрелищен сериал, който предлага много завладяващи с личността си герои, неочаквани обрати и епични сцени.

Стрелец

Още един вечен сериал - "Сексът и градът", е предложение за Стрелеца. Романтиката и тръпката, смелите и дръзки ходове ще се харесат на зодията. Ще оживят лежерната събота на Стрелеца, който обича динамиката.

Козирог

Вижте как изглеждат звездите от "Дарма и Грег" днес!

Сигурни сме, че много от вас си спомнят романтичния сериал "Дарма и Грег". Той представяше интересния живот на двата персонажа и показв...

"Имало едно време" е филм, който е бягство от реалността за малко. Приказка за принцове и принцеси, която ще се хареса на силна зодия като Козирога, който все пак има нужда и от малко романтика.

Водолей

"Кое е това момиче" е добър избор за личност като Водолея, който търси доброто във всяка ситуация. Той лек, ще разтовари и разсмее тази весела зодия.

Риби

За сантиментални личности като Рибите "Кварталът на богатите" е много добро попадение. Той ще ги накара отново да се върнат в миналото, да изследват чувствата си, да почувстват носталгия, а това са все добри неща за този знак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com