Кой зодиакален знак може да пие най-много - алкохолът го обича!

21580
Кой зодиакален знак може да пие най-много - алкохолът го обича!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Любопитно ли ви е да разберете кой зодиакален знак може да пие най-много? Е, това зависи от определението ви за "най-много". Някои зодиакални знаци имат по-висока толерантност към алкохола от други, а някои са по-склонни да се отдават на големи количества от него. Но когато наистина се вгледате в данните, един знак се отличава от останалите. Прочетете, за да разберете кой е той!

Стрелец

На първо място е Стрелецът. Този зодиакален знак обича приключенията и да живее пълноценно - което често включва и добро прекарване на времето в социална среда с много питиета. Стрелците също така са известни с бунтарската си жилка и дивото си поведение, така че може да са по-склонни от други знаци да надхвърлят границите си, когато става въпрос за пиене.

Лъв

След това е Лъвът. Лъвовете са родени забавляващи се хора, които обичат да са животът на партито. Те обичат да бъдат виждани и чувани, така че не им е чуждо да прекаляват с алкохола в рамките на вечер в града. Въпреки това Лъвовете могат да бъдат и изключително импулсивни и небрежни, когато са под влияние на алкохол, което може да доведе до някои лоши решения, които могат да доведат до сериозни последици по пътя.

Овен

Накрая стигаме до Овена. Овните са независими и амбициозни - две черти, които могат да ги доведат до опасни ситуации, ако не се управляват правилно. Овните са склонни да действат, преди да помислят, и това може да ги доведе до рисково поведение, като прекомерно пиене или употреба на наркотици (в опит да подобрят преживяванията си). Макар че това ги кара да изглеждат по-смели или авантюристични, важно е всички Овни (а и всички други знаци!) да практикуват отговорни навици на пиене, когато е възможно!

И така, кой печели този рунд, когато става въпрос за пиене? Изглежда, че Овенът заема първото място! Овните имат репутацията на хора, които действат импулсивно, без да мислят за потенциалните последици - което може да ги доведе до опасни ситуации, свързани с прекомерно пиене или употреба на наркотици, ако не се управляват правилно. Разбира се, всеки знак трябва да практикува отговорни навици за пиене и да се придържа към ограниченията, когато е възможно! Така че, въпреки че Овенът може да оглави днешния ни списък, всеки трябва да има предвид първо безопасността, без значение какъв е вашият астрологичен знак!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...