Коя карта Таро отговаря на зодията ти

113947
Коя карта Таро отговаря на зодията ти

Всяка ръка карти Таро трябва да се разглежда като разказ в картини, комикс с главни герои. И макар повечето от тези карти да изобразяват хора или предмети, тяхното тълкувание е коренно различно, затова се изисква голяма прецизност. Смята се, че всяка една от 12-те зодии е свързана с определена карта Таро, принадлежаща към Главната Аркана.

Овен

Как различните зодии решават трудни задачи

Зодията определя редица неща в живота - темперамент, нрав, характер. Всяка си има подход към нещата. Така е и с проблемите. Вижте как в...

На първия представител от зодиака съответства Магьосникът. На самата карта магът стои с вдигната ръка, държащ магически жезъл, символ на творчеството и могъществото. Като цяло картата означава майсторство, ловкост, инициатива, желание да се рискува, използване на своите сили, умение да се водят дела и да се разбират хората.

Телец

Вашата карта Таро е Императорът – човекът, който винаги ще се отзове, когато се нуждаете от него. Тази карта се характеризира със стабилност, перспектива, реализъм, обективност, отговорност и самообладание. Но доведени до краен предел, тези достойнства бързо се превръщат в недостатъци.

Близнаци

ЗОДИЯТА при мъжете, която изневерява най-често

Връзките са сложно нещо и е много трудно да разбереш дали си намерил правилния за теб човек. С времето се учим да отсяваме хората, коит...

Всеки представител на зодия Близнаци може да се похвали с двойствена натура, а това е отразено и в тяхната карта Таро – Любовниците. Повратните точки в живота ви обикновено са свързани със сериозни морални решения и избор дали да поемете по лесния или по трудния път, който обаче може би е по-правилният.

Рак

Раците са стабилни личности - точно такива, каквито могат да бъдат направлявани от Колесницата, красяща тяхната карта. Издигат се високо над житейските конфликти. Въпреки че Раците обожават сигурността,те все пак ценят свободата на неочакваните приключения, където могат да покажат колко силна е интуицията им.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Кой литературен герой си според зодията

Всички си имаме своите любими книги и литературни герои, на които искаме да подражаваме. Едни са доблестни, други смели, а трети - непр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com