Коя принцеса си според зодията? Част 1

10027
Коя принцеса си според зодията? Част 1
Снимка: jbundgaa / Pixabay

Във всяко момиче и във всяка жена се крие една принцеса. Дали тя е независима, смела, борбена, капризна, нежна, мила, зависи от много неща. А до някаква степен и от звездите. Ето коя принцеса си според зодията и с кое качество най-много се отъждествява тя:

ОВЕН - Мерида
Мерида е храбър боец, който скача смело в битки без да знае как ще приключат. Накратко, тя е истински Овен. Неслучайно филмът за Мерида се казва “Храбро сърце”. Не бъркайте куража и безстрашието на Мерида с невежество. Тя знае какво е да се страхуваш, съмняваш, да се чувстваш слаб. Но като повечето горди Овни, тя се изправя смело срещу страха и не го показва. Накрая тъмнината само помага бляскавата й натура да свети още по-ярко.

9 модни правила на дамите от кралския двор

Членовете на кралското семейство са постоянно на показ пред обществеността. Светлината на прожекторите ги осветява особено силно на спе...

ТЕЛЕЦ - Ариел
Ариел е истински ценител на красивите и материални неща. Е, това не е съвсем негативно качество. Ариел просто знае, като повечето Телци, че живот без красота, комфорт и удоволствие не може да е пълноценен. В крайна сметка, нали всички ние обичаме приказките точно заради разкоша, красотата и блясъка на героите и обстановката, в която живеят.

БЛИЗНАЦИ - Анна
Да бъдеш затворен в мрачен дворец с години е най-големият кошмар за Близнаци. И все пак, тези енергични хора знаят най-добре как да се справят с такова монотонно съществуване. Анна е типичен представител на Близнаци. Лишена от приятели, тя разговаря с картините, спуска се по перилата и се съхранява емоционално. Разбира се, подобни действия не могат да се сравняват с истинския живот. Когато денят на коронацията идва най-сетне заедно с хората на Арендел в нейния свят “за първи път и завинаги”, Анна кипи от вълнение. Като повечето Близнаци, тя е изключително социално същество - толкова социално, че дори се сгодява преди края на нощта. 

РАК - Пепеляшка
Макар претрупана от домакински задължения, Пепеляшка намира време да направи малки обувчици за мишките, които нарича най-добрите си приятели. Ето така действат Раците. Те дават, дават, дават, дори когато имат много малко. Поради това някои хора се възползват от добротата им, която е най-голямата им сила. Щедрата природа на Раците идва от дълбоката им вяра в любовта, която е основата на целия им живот. Доведеното семейство на Пепеляшка може да я тормози, но любовта към родителите й и харизматичните същества, които стават нейни приятели, я поддържа.

ЛЪВ - Моана
Лъвовете са хора с големи мечти и сила да ги постигнат. Никоя друга принцеса не олицетворява тези черти като Моана. Да, тя има много други прекрасни възможности. Но колкото и да обича острова, семейството и дори възможността да стане вожд, не може да избяга от притегателната сила на океана. И не го прави. Това не е бунтарско бягство - това е митично търсене. Много зодии не биха извървели това разстояние, но не и Лъвовете като Моана. Тя притежава упоритостта да се превърне от отмъстително божество в любяща богиня.

3 знака на зодиака, които трябва да са готови за обратите на съдбата през май

За някои представители на зодиака третият пролетен месец ще бъде решаващ. Те все още не знаят какви промени са им подготвили звездите. ...

ДЕВА - Тиана
Докато някои принцеси имат смътни мечти за бягство, романтика и “приключения някъде далече”, Тиана има ясни цели, които преследва. Тя мечтае да си отвори ресторант откакто е малко момиче. След години работа на много места, спестява всяко пени. Забравя за забавления, социални събития, за да успее да отвори Двореца на Тиана във финалните сцени на “Принцесата и жабата”. Трябва да си истинска методична Дева да направиш подобно нещо - особено, след като си се превърнала в жаба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com