Коя зодия е най-впечатляваща в леглото?

23507
Коя зодия е най-впечатляваща в леглото?
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овенът има силна и магнетична личност. Той обича контролът да в неговите ръце. Ако обичате да доминирате в леглото, той не е подходящият човек. Овенът е нетърпелив, понякога даже егоистичен любовник, което може да причини проблеми във връзката.

Тези 4 зодии трябва да бъдат НАЩРЕК през октомври!

Телец

Той е най-мъжественият представител на зодиака, което му дава огромен сексуален заряд. Техният апетит за интимност изглежда безкраен и се нуждаят от много докосвания. Ако обичате предиграта и бавният секс, той е точният човек. 

Близнаци

Те ценят интелекта и притежават много силни умения за флирт. Близнаците могат да Ви подкосят краката с едно докосване. Начинът на мислене на Близнаците ги прави креативни любовници, така че няма как да Ви е скучно с тях. 

Рак

Най-емоционалният и чувствителен знак. Нуждаят се от нежно, любящо докосване, дълбоко емоционална връзка и грижовен и отдаден партньор. Те правят „сладка“ и интензивна любов.

Лъв

За повечето хора, това е най-добрият любовник в зодиака. В тях винаги бошува изгаряща страст, което ги прави уверени и силни в леглото. Те са активни в спалнята и определено имат нюх към сексуалните удоволствия.

Дева

Ако сте готови да сте целия свят за някого, Девата е Вашият човек. Той изглежда хладнокръвен и спокоен, но всъщност е много чувствителен. Мъжът Дева изглежда типичен женкар, но истината е, че когато е влюбен, няма по-верен мъж от него. 

Везни

В леглото Везната е нежна и внимателна. Изпълнени са с романтични желания, затова бъдете търпеливи с тях и се опитайте да изпълните фантазиите им. За мъжа Везни сексът е едно от най-важните неща в живота му. 

Скорпион

Тези 3 зодии ще бъдат най-щастливите до края на тази година!

Близнаци Най-после близнаците преглъщат егото си и любовта към свободата и посягат към нещо, от което твърдят, че нямат нужда, но дълб...

Скорпионът е най-сексуалният знак от целия зодиак. За много хора това означава, че това е най-добрата зодия в леглото. Други пък могат да се почувстват манипулирани или употребени по отношение на секса. Скорпионът прави такива неща често. Той e магнетична и неустоима личносt.

Стрелец

Игрив и инфантилен, Стрелецът е креативен любовник. Те са широко скроени що се отнася до експерименти в леглото. Двойствената им личност може да ги накара понякога да са диви и страстни с някого за малко, и изведнъж да пожелаят приключения с нови партньори.

Козирог

Козирогът обикновено е малко по-резервиран и определено не спи с всекиго. Не са склонни да експериментират в леглото, но за сметка на това са верни и постоянни с партньора си.

В какво сме най-силни според зодията?

Овен – отказването Овенът може и да даде шанс-два, но щом продължава да се чувства неприятно, просто казва край. Той не се страх...

Това са 5-те зодии, които събират овации, защото са природно красиви

Водолей

Тази зодия обожава физическото удоволствие и непредвидимите авантюри. Непокорният им дух си пада по странностите даже и в леглото.

Риби

Рибите предлагат нежна връзка, стига да са намерили подходящата си половинка. Използват секса като средство за сдобряване доста често. Склонни са да са мързеливи и егоистични в леглото. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...