Колко често правят секс двойките в дълга връзка?

44314
Колко често правят секс двойките в дълга връзка?
Снимка: Istock/Guliver

Ако имате дълга връзка сигурно се чудите дали правите секс достатъчно често? Може би ви се иска да разнообразите малко, за да се чувствате отново все едно току-що сте се влюбили. Вероятно се чудите и колко пъти в седмицата правят секс вашите приятелки.

Всяка двойка е един отделен свят и има различни нужди. Често си мислим, че приятелките ни правят секс всяка вечер, никога не се чувстват уморени, никога не заспиват до любимия без любовна игра. Това не е така! Попитайте ги.

Учени посочиха колко секс трябва да правим годишно според възрастта ни

Учените продължават да спорят колко често трябва да се прави секс, за да бъде балансиран организмът. Според американски специалисти чес...

В някои двойки мъжете имат по силно и изявено сексуално желание от жените, а при други е точно обратното. Запитайте се как е във вашата връзка – кой е инициаторът?

В много случаи връзките, които продължават повече от година има моменти, в които честотата на сексуалните усещания намалява. Това създава поводи за напрежение, понякога и караници. Случва се двойките да се наслаждават един на друг 1 или 2 пъти седмично. Но не забравяйте, че сексът може да излекува всичко.

Според британско изследване след първата годишнина, отношенията се задълбочават и двойките губят сексуалния си апетит. Постепенно започват да обръщат по-малко внимание на сексуалния живот. При някои от връзките, които имат повече от 15 годишна история – сексът е празник само  няколко пъти в годината.

Според друго изследване в развитието си, партньорите минават през различни етапи заедно. Дългият брак и появата на децата предполагат застой в интимността, но двойките споделят, че след това идва период на бурни нощи. При доста от двойките усещанията стават много по-силни, те са много по-свързани, а оргазмите много по-дълбоки.    

Ето кои са най-страстните зодии в леглото

Игрите в леглото са преди всичко забавление. Да можеш да се отпуснеш и да извадиш наяве най-големите си тайни, обаче, е нещо, което мал...

Някои от мъжете в проучването споделят, че след 35 годишна възраст, техните половинки са се развихрили и са били готови за повече нови усещания в леглото. В течение на времето е възможно и двамата партньори да стават все по-разгорещени и страстни.

Ако сексуалният ви живот преживявя слаб момент, не се притеснявайте, това се случва на всички. Събудете звяра в партньора си! Предизвикайте желанията му отново. Облечете се предизвикателно, разказвайте си мръсни истории, пращайте си секси снимки и се наслаждавайте един на друг.

Това, което винаги работи е да говорите с партньора си относно неговите нужди, обсъдете желанията и фантазиите си. Спомнете си заедно как сте се желали в мига на запознанството си или на първата ви нощ заедно.

Силните и слабите периоди се редуват, но винаги можем да ги преодолеем заедно с правилния човек, който ни обича, разбира и с когото винаги правим най-хубавият секс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com