Коридор на затъмнението от 25 октомври до 8 ноември: Какво да направим, за да намерим щастието?

8434
Коридор на затъмнението от 25 октомври до 8 ноември: Какво да направим, за да намерим щастието?
Снимка: iStock

На 25 октомври ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение. То ще разкрие така наречения коридор на затъмнението, който ще продължи до 8 ноември - до следващото затъмнение. Астролозите ни споделят какъв ще бъде този период и защо е толкова важен за всички нас.

Коридорите на затъмненията са натоварени и много важни периоди между следващите две затъмнения на Слънцето и Луната. В този случай коридорът ще свързва затъмненията на 25 октомври и 8 ноември, тоест ще бъде доста кратък. Това не е опасен период, а по-скоро съдбовен. Животът на много хора ще се промени много през тези две седмици, особено ако те самите го искат. Поради тази причина ще бъде важно да следвате специалните знаци на Вселената, които предвещават положителни промени.

Неразкритите мистерии за живота и Вселената

Основните опасности на този период

Първо, трябва да хвърлим малко светлина върху проблемите, свързани с коридора на затъмнението. Този път може да бъдем привлечени към безделие или към повишена жертва. Мнозина ще започнат да се привличат към ненужни опити да направят живота на някой друг по-добър, като забравят за своя собствен.

Това е удивителен период, в който много от нас ще бъдат посетени от всякакви прозрения. За съжаление, някои мисли могат да ни подведат. Опитайте се да претегляте всяка своя стъпка и постъпка в този странен период.

Това са жените с най-добра интуиция според астрологията

Между последните две затъмнения на 2022 г. трябва първо да помислите за себе си. Това не означава, че е нужно да станете егоисти, но трябва да имате само себе си като приоритет. Това е важно правило за успех през предстоящите две седмици. Не се страхувайте да отделите време за себе си, защото в противен случай могат да се възползват от вас и вашата доброта.

Саморазвитие. Участвайте в развитието на вашите умения, придобивайки нови знания. В никакъв случай не спирайте на този път, защото сега Вселената ще направи опит да ви ориентира към правилния път. Това не е лесно, но в допълнение към работата и домакинските задължения, определено трябва да се опитате да отделите време за четене, хобита, общуване с умни и мъдри хора.

Вселената може да изпълни вашите желания – какво трябва да направите

Борете се с лошите навици. Не пропускайте да се съсредоточите върху този момент от вашата вътрешна трансформация. Ако имате навици, които ви лишават от енергия и време, опитайте се да се отървете от тях. Постарайте се, защото през такъв период всички опити да станете по-добри определено ще имат положителен отговор в бъдеще. Ако, напротив, започнете да навлизате в негативни навици, животът ви може да се промени към по-лошо.

Грижи за здравето. Опитайте се да спортувате, но без излишен ентусиазъм. Претоварването във фитнеса няма да е напразно за вас. Всякакъв вид умора може да бъде много болезнено за енергията, чакрите и здравето като цяло. Можете също така да спазвате диета, да коригирате режима и храненето. Всичко, което е полезно за вашето тяло, ще ви направи по-добри във всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com