Коридорът на лунното и слънчевото затъмнение носи дълбоки трансформации

12836
Коридорът на лунното и слънчевото затъмнение носи дълбоки трансформации
Снимка: Danehrr22 / Pixabay

Наближава така нареченият Коридор на затъмненията, който ще се отвори от лунното затъмнение на 19 ноември и ще се затвори от слънчевото затъмнение на 4 декември 2021 година.

Периодът на Коридора на затъмненията е необикновен, много емоционален, някъде суетен, другаде апатичен. Мнозина в такова време изпитват снижаване на активността, недостиг на сили, депресия, раздразнителност, липса на вътрешен баланс. Връхлитат ни чувства, страхове и съмнения. В тези дни сме особено склонни към рефлексии, към анализ на отминалите години, към преглеждане на собствените грешки и постижения, затова се възползвайте максимално от тези моменти, за да преосмислите собствения си живот, да разберете какво действително сте постигнали, доволни ли сте от това, което имате.

Кървава Луна и Черно Слънце: какво вещае опасният Коридор на затъмненията

Постарайте се да разберете какво ви пречи за постигането на желаното, какви ограничаващи модели във вашата глава пречат за реализацията на вашите мечти. Впрочем Коридорът на затъмненията е много подходящ момент да се разделите със страхове, комплекси, вредни навици и да стартирате нова жизнена програма.

Лунното затъмнение, с което започва последният за тази година Коридор на затъмненията, отваря пред всеки от нас вратите към дълбините на психиката, към нашето подсъзнание. Ще имаме реална възможност по-добре да разберем себе си, по-ясно да видим това, което ни пречи да подредим живота си, да осъзнаем силните си страни и зони за растеж. Разбирането на това ще стане пусков механизъм за нова еволюционна програма.

Така че периодът на Коридора на затъмненията е великолепно време да променим себе си и за начало на нови неща и задачи. Но активното им въплъщаване в живота ще има реализация едва след затварянето на Коридора на затъмненията. Посветете тези дни на подготовка и обмисляне на нова жизнена стратегия. А слънчевото затъмнение на 4 декември вече ще помогне за въплъщаването на вашия план.

Внимание, идват затъмнения. Ето какво трябва да правим

Впрочем тези затъмнения протичат за първи път от дълго време на оста Телец – Скорпион, преди това за почти две години бяха на оста Близнаци – Стрелец, а това означава, че темите на тази двойка знаци за нас се затварят, по тях за това време трябва вече да сме придобили необходимия опит, тоест да сме усвоили нови начини за комуникация, получаване на знания и сведения; да можем да се учим в огромния информационен поток, който ни е погълнал в тези две години, да отсяваме зърното от плевелите, да търсим истината, без да се превръщаме в жертви на лъжи и илюзии. За това време сме придобили важни навици, умения, запознанства и сега можем смело да крачим по територията на Телеца и Скорпиона, където затъмненията ще се случват през следващите почти две години.

Сега за нас ще станат актуални темите за финанси, материални блага, стабилност и жизнен комфорт. Кризите ще станат неизменна част от нашия живот, но тези, които възприемат проблемите не като катастрофа, а като нова възможност, ще могат да постигнат успех. Жизнените обстоятелства могат да ни карат да се променяме на вътреличностно ниво, което ще породи промени във външния живот. На мнозина ще се предостави шанс кардинално да променят своя живот. Интерес ще предизвикват други или допълнителни възможности за доходи. Темата за връщане на дълговете за повечето от хората ще стане много актуална.

Предстоящите затъмнения: защо са важни и какво зависи от нас

Все още имаме няколко дни до отварянето на Коридора на затъмненията, за да успеем да преосмислим нашата текуща жизнена стратегия: доколко тя е ефективна и води ли до нужния резултат. Ако изисква корекция, то точно сега е времето за разбиране на необходимите промени. Всичко, което посяваме в периода на затъмненията, започва тихичко да се разгръща и реализира след затварянето на Коридора на затъмненията. Така че не пропускайте този шанс. Започнете нов жизнен цикъл, нова еволюционна програма, която ще ви отведе до вашите мечти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com