Козметика от хладилника

4778
Козметика от хладилника

Всяка жена полага неимоверни усилия да изглежда добре, пръскайки стотици левове за козметика, без изобщо да си дава сметка, че всичко, което й трябва, се намира на една ръка разстояние - в хладилника.

Естествените алтернативи на скъпите козметични продукти се намират в дома на всяка жена, предаде БГНЕС. На първо място е бананът – от него можете да направите страхотна пяна за бръснене. Достатъчно е да го смачкате, докато стане на пюре, и добавите лъжичка масло. Така ще успеете да постигнете вечната цел - безупречно гладки крака през лятото.

Новата козметика с наночастици може да е опасна за кожата

Все повече големи козметични гиганти използват наночастици в най-новите си продукти, но те могат да се окажат доста опасни за кожата, п...

Захарта пък се оказва идеалният ексфолиант за кожата и можете да я използвате вместо скраб. Лесно и евтино ще направите кожата си мека и сияйна. Ако искате да предадете блясък и на косата си, то можете спокойно да използвате ябълков оцет.

Киселото мляко е лек срещу изгаряния и е полезно за кожата след излагане на силна слънчева светлина. Содата за хляб се използва като средство за премахване на пърхота. Трябва само да я втривате в скалпа си в продължение на 2-3 седмици и ще решите проблема с неприятните снежинки.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com