Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

46607
Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа
Снимка: iStock/Guliver

Седем е късмет, а 13 е нещастие? Това не е нищо повече от стереотип. Ще ви кажем кои числа са наистина важни, ако искате да дърпате късмета за опашката.

Нулата е най-важното число в астрологията. Това е символ на безкрайността на Вселената, кръг, който няма начало и край. Счита се за добър знак, ако този номер постоянно присъства в живота на човек - например в апартамента или телефонния му номер. Но можете да очаквате истински късмет само когато тройната нула постоянно се появява в живота ви. Ако сте преследвани от числото 000, това може да е знак за предстоящо духовно пробуждане или момент на просветление. Използвайте това време за вземане на важни решения и радикални промени в живота. Може да не получите този шанс отново.

8

Осем също се счита за щастливо число в астрологията, защото подобно на нулата се свързва с безкрайността на движението. Това е знак за богатство, власт, амбиция, изобилие и финансов успех. Потърсете възможности да направите осем основното число в живота си, за да привлечете късмет и да отворите възможности за финансово и кариерно израстване.

Кое е щастливото число на Водолея

3

Три се свързва с Юпитер – планетата на растежа, изобилието и късмета. Освен това, числото 3 заема специално място в структурата на самата Вселена. Ако се замислите внимателно, всички живеем в свят, изпълнен с тройки. Имаме минало, настояще и бъдеще, три основни цвята, три измерения на пространството, Светата Троица и т.н. В астрологията числото се свързва с хармония, баланс, пълнота, късмет и чувство за удовлетворение. Огледалният дует 33 също носи положителни промени в съдбата на човека. Това число вдъхва увереност, влияе върху самосъзнанието, дава сила, повишава мотивацията и помага за постигане на цели.

5

В астрологията и нумерологията, древен принцип, който извлича значение от поредици от числа, числото пет се смята за символ на свобода и приключение. Изобилието от 5 в живота ви насърчава да живеете в момента и да прегърнете промяната. Тези, които резонират с Петицата, се смятат за магнетични личности, известни със своето любопитство и любов към живота.

Отношението към числото 5 като символ на късмет се корени и в древнокитайската философия за петте основни елемента – земя, огън, вода, метал и дърво.

Ето кои са щастливите числа за всяка зодия

6

В астрологията шестицата се свързва с Венера - планетата на любовта, красотата и изобилието. Числото 6 носи късмет по въпросите на романтиката и връзките. Смята се, че хората, които се обграждат с шестици, са щастливи в любовта и умеят да привличат положителни преживявания, красота и хармония в живота си.

10

Десет е суперзвездата на щастливите числа в астрологията, тъй като кариерата, славата и репутацията са свързани с десети дом. Това е частта от зодиакалната карта, която показва колко успешен е човек в професионалния си живот. Тези, които се чувстват свързани с това число, е най-вероятно да се издигнат до лидерски позиции, където най-добрите им черти могат да блеснат. Такива хора винаги се оказват на точното място в точното време. Талантите им не остават незабелязани, ползват се с привилегии, за които другите могат само да мечтаят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com