Лято, море и красиви мацки по бикини

60178
Лято, море и красиви мацки по бикини

Лято, слънце, плаж и красиви мацки по бикини... Тема, която интересува не само мъжете, но и жените (дори и само да позлобеят – „виж как и личи целулитът!”).

Нищо чудно, че това е и златно време за папараците. Една снимка само на някоя бледа или ярка звездичка с паднала презрамка и... джакпот! Пък и позастарелите звезди също нямат нищо против да покажат по нещичко. Особено, когато осветлението е лошо.

Еротичните романи са заместител на секса

Около 43% от жените споделят, че четенето на еротичен роман и доставя също толкова голямо удоволствие, колкото и секса. Невероятно, но...

Златно време и за мъжете. Не за да дефилират по прашки, разбира се, а като съдии на бикини конкурси. Да си призная честно, аз също не бих отказал такова предложение (дано жена ми да не го прочете това!!!).

Естествено любима тема на много сайтове е да устройват задочни конурси за знаменитости по оскъдно облекло. Интересното е, че най-много гласове получават младичките „попълнения” като Майли Сайръс и Селена Гомез, а по-зрелите дами като Скарлет Йохансон се радват на значително по-малък интерес. Или както казваше един познат преди време: „Абе, агнешкото си е друга работа!”. А колкото до Линдзи Лоън – тя май е омръзнала вече на всички и обикновено си споделя последното място с леля Наоми, която отчаяно се мъчи да напомни за себе си, правейки скандали, винаги когато види наблизо някой с фотоапарат.

Но бикини конкурсите са и добър шанс за обикновените момичета. Финалът на организирания от SpyOnVegas сайт 12-седмичен конкурс „Hot 100 bikini contest” ще бъде на 23 юли в MGM Grand Hotel&Casino. Мацките ще си поживят царски известно време и победителката ще гушне сумичка от 35,000 долара. Подгласничките до 20 място също ще получат парични награди, а възможността да те видят и евентуално да се уредиш в шоубизнеса е истинският джакпот. Обикновените зяпачи ще напълнят пък очите с прашки, закръглени сочни дупета, татуирани сърчица и тонове силикон.

Дори и да не стигнете до Лас Вегас, също може да се включите в задочни конкурси. Например състезанието на сайта TMZ е достъпно както за жени, така и за мъже, и дори за бебета. А тази години участва и куче - по бикини, разбира се.

Ким Катрал: Саманта унищожи сексуалния ми живот

Актрисата Ким Катрал, позната на всички като мъжемелачката от "Сексът и градът", признава, че ролята на Саманта в сериала буквално е ун...

Доста сайтове за бански костюми също организират ежегодни задочни конкурси. Те обаче често ограничават участниците само до тези, които на изпратените снимки са облечени с техни продукти. Първите 50-100 момичета с най-много гласове получават „gift” сертификати за по стотина долара, с които могат да пазаруват на съответния сайт.

Докато пишех тази статия изгледах толкова снимки на изпълнени със съдържание прашки, че почнах да правя по две грешки на всяка дума и не съм в състояние да продължа. Спираме дотук!

Редактор: Генко Велев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com