ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата 27 ноември - 3 декември

15971
ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата 27 ноември - 3 декември
Снимка: pixabay.com

Овен

През този период ще разберете какво точно искате от любовта. Ще получите яснота в отношенията си с партньора. Определено ще се чувствате щастливи от промените, които ще настъпят на любовния фронт и ще проявите и най-романтичните си страни.

Телец

Ще отместите малко поглед от вашата връзка. Всичко върви добре с партньора ви, но в този период любовта няма да е на първи план от живота и житейските ви проблеми. За необвързаните също ще бъде така и те ще са насочени по-скоро към развитието на кариерата си, отколкото в търсенето на партньор.

2-те зодии, които мъжете помнят цял живот

Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко, други за повече, а накрая винаги си тръгват... до деня, в който не откриеш този...

Близнаци

Нова седмица на любовта. Силни емоции и усещания са на хоризонта. Очакват ви страхотни интимни моменти и ще се чувствате превъзходно в интимен и романтичен план. Независимо дали имате сериозна връзка или съвсем скоро сте срещнали нов човек в живота си, определено ще се чувствате щастливи тази седмица!

Рак

Отново сте фокусирани върху отношенията с партньора. Ще бъде много емоционална седмица за вас и връзката ви. Ще преминете през някои трудности, но всичко ще бъде за добро. Необвързаните ще се насладят на страхотен зимен флирт и ще се наслаждават на романтични мигове.

Лъв

Жените от тези зодии са НАЙ-СИЛНИ

Жената е странно животно. Не може да очаквате от нея да запази емоционалното си състояние от сутринта до вечерта. Тя винаги мисли за ня...

Седмицата ще започне с леки недоразумения и проблеми в отношенията ви с околните, но в края ѝ всичко ще се подреди. Уикендът определено ще си заслужава и ще вдъхне нов живот на любовния хоризонт. Подгответе секси бельото и развихрете еротичните фантазии!

Дева

Вашият любим се чувства пренебрегнат и това застрашава отношенията ви. Отделяйте повече време за него и за лични и интимни моменти заедно, защото той има нужда от вашето внимание и ви го показва постоянно.

Везни

Комуникацията ви с околните тази седмица е най-важна за постигането на успехи в личен и интимен план. Предстоят ви важни разговори и важни решения. Възможно е да усетите напрежение през този период, но интимният ви партньор ще се постарае в леглото всичко да е повече от перфектно, за да успеете да се справите с трудностите.

Това са зодиите, с които е супер трудно да имате връзка

Всеки от 12-те знака има своите предимства и недостатъци. Има няколко зодии в хороскопа, които са огромно предизвикателство за околните...

Скорпион

Последните две- три седмици се насладихте на супер моменти в интимния си живот. Сега е време за малко спокойствие. Обърнете повече внимание на семейството си и на себе си. Любовта, с която дарявате околните няма да остане незабелязана.

Стрелец

Чувствате се по-скоро носталгично и може би малко самотно. Всичко е само усещане и изобщо няма защо да се чувствате самотни. Може би е малко по-труден период за вас, но по-скоро се настройте положително, защото съвсем скоро всичко ще е цветя и рози.

Козирог

Най-нежните зодии, които никога не показват, че страдат

Всеки човек е различен. Има представители на някои зодии, които са бурни, шумни. Има и такива, които са потайни и почти никога не може...

Ще дадете или ще получите втори шанс. Седмицата ще бъде успешна за любовта. Разговорите с интимния партньор ще са полезни за изясняването на всичко, което ви е притеснявало.

Водолей

В любовния ви живот се случват доста интересни неща. Предстои ви да взимате важни решения в любовта. В интимен план всичко ще е така както вие искате да бъде и няма място за притеснения.

Риби

Впускате се в нови любовни приключения без много много да му мислите. Това е страхотно и вие наистина греете от щастие. Бъдете предпазливи и внимателни, за да не нараните любим човек без да искате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 известни израза, чието значение разбираме погрешно

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Храните, които повишават либидото

7 шокиращи факта за живота на балерините, за които не се говори често

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Кога е най-добре да се пие черен чай

Кога е най-доброто време за пиене на зелен чай

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com