Любовната история на Моника Белучи и Венсан Касел

126903
Любовната история на Моника Белучи и Венсан Касел

Връзката между тези двама привлекателни и свободолюбиви личности съществува по свои собствени закони и правила, установени от Моника Белучи. Разкошната италианка успя да усмири избухливия и непредсказуем французин и да стане най-желаната за него (и не само) жена.

Бракът на Моника Белучи и Венсан Касел продължава вече 13 години. Актьорите идеално се допълват един друг и в същото време си приличат. Дяволската красота на Белучи и порочният чар на Касел, нейната невъзмутимост и неговата експресивност, пресметливостта на уверената в себе си жена и пламенността на влюбения мъж.  И двамата са прекалено независими, за да живеят заедно, но са две половинки от едно цяло, един без друг също не могат. Освободени от предразсъдъци, тя живее в Лондон, а той в Париж. Двете им дъщери, родени в тази необикновена връзка и неугасващото взаимно привличане доказва ,че за тях взетото решение е гаранция за щастлив семеен живот.

Прекрасна като грях!
Неведнъж на Моника й се е налагало да доказва на света, че зад невероятния й външен вид се крие остър ум и талант. Именно външния вид, обаче привлича бъдещия й съпруг, лошото момче Венсан Касел. Те се срещат на снимачната площадка на филма „Апартаментът“ през 1996 г. Като разбрал, че Моника ще играе възлюбената на неговия герой, Венсан бил бесен. Какво си мислели режисьорите, като са поканили тази никому неизвестна актриса и модел? Красотата на Белучи дразнела избухливия французин, който смятал, че ослепителното лице и тяло не може да се съчетаят с богат вътрешен свят. За щастие той грешал. За ролята си на Лиза в „Апартаментът“ Моника получава „Сезар“ , обожанието на публиката и признанието от страна на Венсан.  Той изцяло усетил магията на чувствената й игра, подал се на обаянието и разбрал, че е загубен!

Но невероятните открития не свършвали до тук. В самото начало на отношенията им Моника му нанася удар, заявявайки му, че не смята за естествено  и удобно да живеят заедно:  „Още в самото начало на връзката ни аз поставих условие на Венан – всеки има своя живот и не трябва да нарушава границите.“ Думите на Моника едновременно озадачили и възхитили Венсан. До скоро той е бил заклет привърженик на свободните отношения, без задължения и угризения на съвестта. Тежко му е да признае, че Моника е първата жена в живота му, която обръща света за него с главата надолу, но е толкова желана от него, че без да се замисли приема правилата й. През 1999 г. двамата се женят.  Медиите затаиха дъх в очакване на по-нататъшното развитие на отношенията им.

Свободни отношения, ревност и любов!
Касел намира начин да прекарва повече време с жена си. Той активно използва връзките си в света на киното и Моника е засипана с предложения за участие във френски филми. По време на съвместните снимки съпрузите се наслаждават един на друг, а след това всеки се връща там, откъдето е дошъл.          Пламенните погледи, които си разменят говори за това, че явно този вид връзка е подходяща за тях.  Нямат време да се скарат, но пък липсват един на друг. „За мен свободата е единственият начин да обичаш. Любовта живее само тогава, когато има уважение между двамата – казва Моника в едно от интервютата си. – Никой не ни принадлежи, нито мъжете, нито децата ни. Ние може само да споделяме с тези, които обичаме.“Това не пречи на пламенният Касел да „кръшка“ на жена си с различни колежки. Медиите чакат ответна реакция от страна на Моника, но тя мълчи! Съпрузите водят безмълвна война, но победата е предварително отредена за Моника. След грандиозния успех на „Малена“ Касел, повече от всичко на света, се бои, да не би известната му жена да отлети от свободолюбивите му обятия.

Семейните ценности на Касел-Белучи
През годините съпрузите не оправдават очакванията за раздяла и решиха да си родят дете. Моника не крие бременността си с удоволствие приема предложението да позира бременна за корицата на известно списание. През 2004 г. се ражда Дева. Грижите за бебето карат актьорите за преразгледат графика и приоритетите си. Първите месеци от живота на Дева те прекарват заедно, отказвайки снимки и дори живеейки под един покрив!

Раждането на детето сплотява съпрузите, обикновено сдържаният пред журналистите Венсан по-късно красноречиво признава, че се е почувствал като истински защитник на жена си. „Ако преди няколко години ме бяха попитали какво бих направил ако света свършваше след пет минути, щях да отговоря – ще скоча с парашут. Сега бих правил любов с жена ми!“ Моника не престава да го изненадва. Той се възхищава на нейната смелост и женственост. Точно такава жена той е искал да има до себе си. През 2010 г. им се ражда второ момиченце – Леони.

И досега двойката е много одумвана, те както преди живеят отделно и изненадват публиката с откровените си изявления, приписват им връзки с други. Въпреки всичко те успяват да съхранят връзката си. Може би тайната на семейното им щастие се крие в свободата и позволението да останат самите себе си. „Не трябва да се стремим да променяме любимия си човек, - споделя актрисата, - Когато успеете да промените някого, вие преставате да го обичат!“

Вижте още интересни статии в СРодители

Моника Белучи даде първото си интервю за българска медия

Моника Белучи е жената, която всеки мъж би искал да притежава. Актрисата допусна екипа на “НепознатиТЕ”, за да даде първото...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com