Любовните грешки на всяка зодия

15192
Любовните грешки на всяка зодия
Снимка: iStock

Всеки мечтае за щастливи и стабилни отношения, но почти всеки е склонен да забрави, че за танц са нужни двама. ако мечтаете за смислена връзка, ще се наложи да се изправите пред недостатъците си и да поработите над това да ги промените. Абсолютно всеки зодиакален знак притежава специфични, отрицателни характеристики, които му пречат в отношенията с любимите хора. Тези типични за всяка зодия черти и поведение, макар и незначителни в началото, с течение на времето се оказват една бавна и мъчителна отрова, дори за най-силните връзки.

ОВЕН - Оставяте гневът да ви контролира

Големият хороскоп за месец март. Какво ви очаква и от какво да се пазите? – част втора

Везни През месец март се пазете от влошаване на отношенията ви с близък човек, на когото държите. Премисляйте по-внимателно думите си,...

Овенът се ядосва непрекъснато, затова и би могъл да навреди на връзката си. Гневът - един от седемте гряха, който зодия ОВЕН притежава на 100 процента, го кара да излиза от равновесие и да изрича думи, които за съжаление не биха могли да бъдат върнати обратно. В изблик на гняв, Овенът не обмисля последствията от думите си. Нужно е Овенът да спре да се чувства гневен и да отдели време за размисъл, за да може да види, че и с бистра мисъл и спокойно поведение може лесно да се подреди всичко.

ТЕЛЕЦ - Злопаметни сте

Телците са склонни да помнят обиди така, сякаш животът им зависи от това. Ако бъде наранен от вас, той никога не би забравил, нито ще ви остави и вие да забравите. И все пак, въпреки, че това да потискаме емоциите си е грешно, Телците трябва да спрат да натякват на половинките си нещата, които са ги накарали да се почувства зле. Нужно е да си напомняте през цялото време, че "Прости и забрави", ще бъде предизвикателство, но определено ще ви помогне да запазите отношенията с половинката си.

БЛИЗНАЦИ - Никога не слушате

Комуникацията е едно от най-важните неща, когато стане дума за изграждане на една стабилна връзка. За съжаление обаче, близнаците са по-склонни да забравят това понякога. Независимо, че комуникацията и от двете страни е важна, Близнаците са по-склонни да говорят само за себе си и своите проблеми, вместо да бъдат в ролята и на слушатели. Нужно е да се съсредоточат върху нуждите на партьора си и да се постараят да разбират и да усещат по-добре от какво има нужда той.

РАК - Взимате всичко твърде лично

Ракът приема всичко твърде лично. Той е изключително чувствителен и притежава силен, емоционален радар. Границата между чувствителността и свръхчувствителността е тънка, а когато ракът я прекрачи, за партньорът му ще се превърне в изключително изпитание да разговаря свободно, което постепенно ще създаде и разстояние помежду им. Нужно е да се увери, че не приема всичко "навътре" и да се опита да бъде по-силен психически.

ЛЪВ - Вие сте много доминиращи по природа

Представителите на зодия Лъв са по-склонни да властват над своите половинки, което от своя своя страна би могло да е и най-голямата причина, заради която връзките им да не просъществуват дълго. Нужно е да спрете да го правите и да карате половинките си да се чувстват недооценени. Поставяйте ги, ако не на първо място, то поне на сходно с вашето. Това в никакъв случай не бива да ви кара да се чувствате като "изтривалки" - напротив. По този начин ще се радвате на една по-дълга и щастлива връзка, в която се отнасяте към любимия си като към своя равен.

Големият хороскоп за месец март. Какво ви очаква и от какво да се пазите? – част първа

Месецът е белязан от страшна война и още по-страшно разделение между хората и народите. Какво ще ви донесе той, от какво да се пазите и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com