Любовта е: Интимност

26762
Любовта е: Интимност
Снимка: Thinsktock/Guliver

Ето го, дойде - Свети Валентин. Моментът, в който Actualno.com усеща все по-силно тръпката на любовта. И си задаваме въпроса - що е то любов и кои са нещата, които поддържат вечно горящия ѝ огън?

През последните няколко дни разкрихме сърцата си за любовта - така, както мислим, че се изразява и отнася към определени думи. Думи, които са ключът за невероятното чувство, благодарение на което всички ние съществуваме. След като вече посветихме внимание на доверието, сходството, компромиса и разбирането като израз на любов, дойде Денят на любовта като ИНТИМНОСТ.

Любовта е: Разбиране

Ето я, дойде - седмицата на Св. Валентин. Моментът, в който Actualno.com усеща все по-силно тръпката на любовта. И си задаваме въпроса ...

Ако някой Ви каже, че има нещо по-хубаво от това до Вас да има човек, на когото да вярвате безрезервно, не му вярвайте. Ако някой Ви каже, че има нещо по-хубаво от това някой да разбира какво мислите, в какво настроение сте, какво Ви мъчи, какво смятате да направите дори преди да знаете, че ще го направите, не му вярвайте. Ако някой Ви каже, че прегръдката, че милувката, че усмивката на любимия човек струва колкото публичния дълг на САЩ – е, знаете си: НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!! И ако имате всичко това, а го разрушите, значи сте глупак. Или глупачка.

Интимността е най-чудното измерение на любовта. Тя е споделяне, тя е доверие, тя е сходство. Тя е убежището, което имате от целия останал свят – само вие двамата. Тя е бронята срещу отровата на всеки и всичко. Тя е късчето щастие, което е до Вас ВИНАГИ. Тя е усмивката, която само един човек може да ви подари. Тя е сълзите, които мокрят очите – на двама. Интимността е тайната, която само двама знаят – Той и Тя. Тя е магията, която живее вечно – заради която ни има всички нас. Тя е тази, която съществува само между двама – искрицата на живота. Тя ни кара да се влюбваме, просто защото сме създадени така – за да я търсим и намираме. И да я споделяме, за да е жива. Но е само за двама – двама измежду всички. Никога не го забравяйте.

А сега – вдигнете чаша вино. За да бие силно сърцето и искрата да гори!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com