Любовта управлява света: Как да украсите дома си за Свети Валентин

1988
Любовта управлява света: Как да украсите дома си за Свети Валентин
Снимка: iStock/Guliver

В този празничен сезон добавете малко романтика към обичайния интериор.

Основното правило е: експериментирайте, но помнете кое е най-доброто и имайте мярка.

Как червената роза е станала символ на любовта?

Научете знанията и логистиката зад подаряването на рози за Свети Валентин. Когато става въпрос за подаръци и знаци на обич, цветята са...

Балони

Класически цветът на влюбения ден е, разбира се, червен, но може и с различни цветове и комбинации. Розово и лилаво, златно и сребристо, жълто и тюркоазено, синьо... Можете да добавите малко бяло от същата комбинация. Не забравяйте да сложите панделкии , а към всяка панделка можете да завържете желание или декларация за любов. Като цяло балоните са много добър избор за декориране на интериора, те са перфектно събрани в композицията и моментално създават усещане за празника. Най-добрите за това са хелиевите, които прилепват на тавана.

Гирлянди

Вторият най-популярен вариант е пътеката от гирлянди във формата на сърца. С тях можете да украсите полилей, гардероб, закачалка или просто да ги закачите из апартамента. Можете да ги окачите да висят или по первазите на прозореца, можете допълнително да украсите висулки с камъчета, кристали или винтидж мъниста. Може и да експериментирате самостоятелно и да направите от метална тел - сърца или всякакви други фигури.

Игра със светлини

Какво да сложим на трапезата за днешния празник

Въпреки всички разногласия относно версиите за произхода на Празника на влюбените и във връзка с него, 14 февруари може да се възприеме...

Светлината е другото прекрасно средство за създаване на подходяща атмосфера в къщата. Един от любимите трикове е „холивудското огледало“. Направете го не е толкова трудно, колкото изглежда. За целта използвайте от новогодишната окраса с крушки и двустранно тиксо. Прикрепете електрическите крушки по целия периметър на огледалото - романтиката е готова! Друг вариант за използването им е да го поставите в голяма ваза, добавете малки тематични игри и "валентинки". Още един празничен, красив момент са, свещи на красиви подложки, които можете хем да ги ядете и украсите..

Оформяне на масата

Празничната трапеза с вина е красиво украсена, а атмосферата е специална. Свещи в свещници за Свети Валентин! Може да поставите оригинален свещник на масата, а в него поставете всякакви пълнители - малки цветя, камъчета, листенца от рози. Поставете свещ отгоре - и се насладете на романтиката. Не забравяйте за красивите салфетки. Листенца от рози, разпръснати върху покривката, все още изглеждат много ефектни в комбинация с прозрачните съдове.

Текстил и аксесоари

Възглавници-сърца, пухкави кувертюри, калъфки за възглавници с романтични надписи, разхвърляни навсякъде, които декорират и изпълват с романтика... Може да покриете спалнята със спално бельо, което отговаря на празника – червени сърца, пепел от рози.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Еремия 2024 г.: Традиции и обичаи

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 1 май
Стихотворение за 1 май

"Първи май" Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката...