Милиардерите се раждат най-често под тези зодиакални знаци

43824
Милиардерите се раждат най-често под тези зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Видни астролози от цял свят направиха любопитно проучване. Те анализираха датите на раждане на най-богатите хора в света и представиха точен списък със зодиакалните съзвездия, под които най-често се раждат успешни бизнесмени, които бързо стават милиардери.

Вече е  известно под кои знаци на зодиака най-често се раждат милиардерите. За да се изясни напълно всичко, от списание „Форбс“ анализираха датите на раждане на най-богатите хора в света.

Дева

12% от общия брой на много богатите хора са родени под този зодиакален знак. Шансовете на Дева да забогатее са по-високи от тези на всички останали представители на астрологичния кръг. Девите са трудолюбиви, общителни и харизматични. Тези качества им помагат да създадат много полезни познанства. Да не забравяме и за техния педантизъм. Те анализират всичко и изпипват всеки детайл до съвършенство. Е, няма как при това положение да не са на върха.

Водолеи

8% от общия брой на богатите хора в света са представители на знака Водолей. Те са толкова свободолюбиви, че често пренебрегват семейството в името на кариерата си. Водолеите отделят много време за работа. Ето защо те постигат големи успехи в сферата на бизнеса. Вярно е, че често това е за сметка на отношенията в семейството, но финансовите успехи са в полза на всички.

Овен

Както в случая с Водолея, сред милиардерите - 8% са родени под знака на Овен. Тези представители на зодиакалната дузина са трудолюбиви, целенасочени и много упорити. Те са готови да използват всеки метод за постигане на целите си. Всеотдайни са както в семейството, така и в бизнеса.

Риби

Представителите на зодия Риби съвсем спокойно понасят всякакви удари на съдбата. Ето защо, те се адаптират перфектно към ситуацията и установяват стабилни бизнес отношения. Освен това, представителите на тази зодия са много харизматични и хитри. Парите често им идват лесно. Не се налага да работя за тях толкова усърдно, както останалите зодии.

Козирог

Козирозите са изключително студени и пресметливи. Бързо се изкачват по кариерната стълбица. Те винаги имат план за действие, към който успешно се придържат. Никога не се оставят без план „В“ като резерва. Също така, да правят големи пари им помага тяхната невероятна дисциплина и любовта към трудностите. Няма начин Козирог да се откаже при среща с някаква трудност. Напротив, това ще го мотивира още повече да доведе работата до успешен край.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com