Модна инвестиция: 7 неща, които задължително трябва да имате в гардероба си

11529
Модна инвестиция: 7 неща, които задължително трябва да имате в гардероба си
Снимка: iStock

За да създадете не само модерен, но и наистина стилен гардероб, е важно да разчитате на дрехи, които могат да се ползват с години без да излизат от мода. Дори обикновена риза може да направи визията ви шик, ако е изработена от качествена материя. Стилистите споделиха за какви елементи от гардероба си струва да харчите повечко пари.

1. Дънки

Базовите дънки могат да бъдат от всякакъв модел, основното е шевът и самата тъкан да са с добро качество. Експертите съветват да не се концентрирате върху модата в момента, а да купувате само онези дънки, които пасват на фигурата ви и се комбинират с други неща от вашия гардероб.

2. Палто

Може да има много палта, различни модели и цветове, но в гардероба трябва да имате поне едно висококачествено и неутрално на цвят палто. То се комбинира лесно както с щампи, така и с ярки цветове. Претрупаният декор и необичайните детайли трябва да се избягват, най-често те остаряват много бързо.

Защо се перат новите дрехи, закупени от магазина?

3. Тренчкот

Това е едно от най-универсалните неща, които лесно се използват както за спортен стил, така и за офис стил. Стилистите уверяват, че един качествен тренчкот в неутрална палитра лесно ще оцелее поне 10 години в гардероба.

4. Риза

Висококачествена оверсайз риза ще подхожда на дънки, поли и дори рокли. Основното нещо е да изберете наистина добър модел, който няма да загуби външния си вид след първото пране.

5. Маратонки

Друго основно нещо, от което не можете да спестите. Поради своята гъвкавост, спортните обувки могат да се износят бързо, така че е най-добре да инвестирате в тях веднъж, за да не се налага да купувате друг чифт в близко бъдеще.

Най-стилните дрехи, които ще са хит през пролетта

6. Обикновена рокля

Една проста рокля е лесна за съчетаване с други дрехи и аксесоари от вашия гардероб, така че перфектната основна рокля трябва да е скъпа и с високо качество. Според стилистите такава рокля може да направи всяка визия шик.

7. Костюм

Успешна модна инвестиция е класическият панталон. С правилната комбинация с други дрехи е подходящ за интервюта, за офис ежедневието и за ходене на кино с приятели.

Много дрехи в гардероба издават лошия вкус на притежателката си. По-добре е да ги изхвърлите и да се съсредоточите към изброените по-горе артикули.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните
Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Някога чудили ли сте се защо някои хора винаги изглеждат стилни, независимо от повода? Вярвате или не, астрологията може да има нещо общо с това. Днес...