Мъжете се плашат от тях – това са женските зодии, които мъжете избягват

10937
Мъжете се плашат от тях – това са женските зодии, които мъжете избягват
Снимка: iStock

Защо мъжете избягват да се впускат в сериозни отошения с представителките на тези зодии? Нека разберем и кои са те:

Скорпион

Дамите Скорпионки са много магнетични, интелигентни и забавни. Мъжете бързо се влюбват в тях и те се настаняват задълго в ума им, но идва момент, в който представителките на тази зодия започват да показват и отровата си. Те лесно избухват, ревнуват много и искат надмощие, което довежда до редица разправии и кавги. Мъжете не издържат на напрежението и предпочитат да избягат, докато все още имат възможност. 

4-те зодии, които винаги са готови да ви защитят

Зодията до голяма степен определя чертите на характера ни. Всеки е с различна мисия на земята и някои хора са облагодетелствани с прекр...

Близнаци

Представителките на тази зодия впечатляват мъжете с естествената си красота и чар. Много нежни и емпатични, те са винаги готови да подадат ръка и няма да ви предадат. Но с течение на времето, когато вече сте от по-дълго време заедно и страстта започне да утихва, Близнаците се превръщат в доста токсични и агресивни половинки. Поведението им води до непрестанни конфликти и кавги, чести раздели и събирания. Мъжете до тях в един момент просто се отказват и решават да сложат окончателен край.

Лъв

Лъвиците знаят стойността си, те се ценят високо и имат голямо самочувствие, което трябва да се задоволи с добро отношение. Те имат какво да дадат на човека до себе си, но той трябва да покрива доста големи изисквания. Много рядко бихте могли да чуете комплимент или похвала от жена Лъвица. Това може би довежда до някои недоразумения в любовните отношения и следователно, до разправии. Друг техен недостатък е, че доста обичат да получават внимание, а когато са във връзка, само това на техния мъж не им е достатъчно, не могат да се откажат напълно от мъжката възхвала.

Не е за вярване, но ТЕЗИ зодии са най-преданите и ВЕРНИ съпрузи

Всеки човек има различно виждане относно създаването на семейство, равноправието, ролята на мъжа и жената в дома и т.н. Но това зависи ...

Риби

Дамите, представителки на този зодиакален знак, са доста спокойни и чаровни. Те изглежда, че нямат големи изисквания и се привързват лесно. Но, създадат ли впечатлението, че са идеални, обръщат нещата и започват да показват истинската си същност. Те вече са ви спечелили и могат да се възползват от това – започват манипулации от всякакво естество, и усетят ли половинките им това – предпочитат да се отдръпнат, докато все още е възможно.

Стрелец

Жените Стрелци винаги са в движение, те са с приключенски дух и обичат да създават нови приятелства. Съгласяват се на всяка щуротия, която им предложите. Може да си прекарвате чудесно и забавно времето с тях, но дойде ли ред за сериозни отношения и създаване на стабилен дом – не сме сигурни до каква степен ще удовлетворят очакванията ви. Те не обичат да се застояват на едно място, което може да разклати стабилността в отношенията ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...