Мъжките тайни за секса – разкрити

55221
Мъжките тайни за секса – разкрити

За един мъж е крайно интересно да надникне в женско списание, но за щастие те бързо се объркват и така и не стигат до същността на тези странни същества, жените. Ние обаче сме доста по-ориентирани и използваме мъжките списания по предназначение – за да разберем тайните им. Ето какво си мислят те за секса, срещите и връзките, без да го изричат на глас:

„Обичаме да се гушкаме.”

Мечта на жените или мъжете?

Спамът в и-мейлите с предложения за увеличаване на пениса потвърждават: преследването на мечтаните сантиметри не спира, пенисът с разме...

Гушкането може да бъде приятно и за двама ви в подходяща обстановка. Тъмнината и хубавият филм предразполагат най-добре за такъв вид нежности. Важното е да не се прави пред очевидци, защото мъжете се страхуват да не се проявят като меки и чувствителни.

„Смятаме, че сме добри в леглото.”

Мъжете са се усетили, че самочувствието обикновено е разрешение за всеки проблем. Може и да правиш голяма грешка, но ако го изиграеш самоуверено, всичко ще излезе добре. Това обяснява защо обикновено са толкова загубени в опитите си да те съблазнят, а се държат, сякаш чудесно знаят какво вършат.

„Смятаме за отблъскваща гледката на пияна жена.”

Сексът най-хубав между 20 и 40 години

Пикът на сексуалното удоволствие изпитваме между 20 и 40 години, установили британски учени. Двата пола достигат по различно време върх...

Повечето от нас се променят неузнаваемо след употребата на алкохол. Затова, когато отиваш на среща с някого, когтото харесваш, дръж чашката по-далеч от себе си и му дай възможност да те опознае на трезво и с всичките ти предимства. Оказва се, че фриволното поведение като резултат от алкохол им се струва притеснително (поне на този тип момчета, с които си струва да се занимаваш).

Прочетете още в нашия женски сайт iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com