X
 
 

Мълниеносен грабеж

В малкия град Леон Вали в щата Тексас, САЩ, крадци свалили гумите от автомобили директно на площадката на местния дилър Chevrolet.

Както по-късно било установено с камерите за видеонаблюдение, към полунощ към паркинга се приближил товарен автомобил под наем.

Ред е на шесто поколение Chevrolet Camaro

Външният дизайн на новия Camaro е моментално разпознаваем, но създателите му твърдят, че той няма нищо общо с петото поколение. Около 7...

Вратата на площадката, но която били паркирани 39 чисто нови пикапа Chevrolet Silverado и 6 спортни коли Chevrolet Camaro, била разбита без особени затруднения, след което 45 коли се лишили от своите гуми.

Шестима злосторници действали с невероятна скорост. Те успели внимателно да свалят и натоварят в камиона 156 гуми от Silverado и 24 от Camaro само за пет часа, без да забравят грижливо да подложат донесените от тях трупчета.

Всеки автомобил им отнемал не повече от седем минути, след което, натоварени с плячката, крадците изчезнали в неизвестна посока.

Съдейки по всичко, някои коли са останали недокоснати само защото камионът успял да побере само 180 гуми.

Новият Chevrolet Volt е по-ефикасен и стилен

Моделът изглежда доста по-стилно от предшественика си. Дори би могло да се каже, че е доста по-агресивен с тази изпъкнала остра предниц...

Според собственика на дилърския център нанесените щети са за около 300 000 долара.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално