На 4 ноември Сатурн променя посоката си и от ретрограден, става директен - какво да очакваме ?

4506
На 4 ноември Сатурн променя посоката си и от ретрограден, става директен - какво да очакваме ?
Снимка: iStock

На 4 ноември Сатурн ще стане директен, след като от 17 юни бе ретрограден в зодия Риби. Сатурн е мощен небесен обект, който се свързва със справедливостта. Тази планета носи положителни неща, но само за тези, които правят това, което е необходимо. Сатурн се движи най-бавно от всички планети и съответно има най-голямо въздействие.

На всеки 2г. и половина Сатурн променя своята позиция в небето, което се отразява на това какво влияние има върху нас. На 4 ноември планетата става директна, като променя своето движение и носи положителни промени за някои зодиакални знаци.

Кои са зодиите, на които Сатурн ще направи бъдещето по-добро?

Телец – Сатурн определено има огромен ефект върху представителите на този зодиакален знак. След като планетата стане директна, тя ще донесе благоприятни промени в работата. Според астролозите, Телците трябва да очакват добри финансови постъпления. Но, за да стане това, те трябва да работят упорито и да бъдат решителни, когато се налага да взимат решения. В противен случай нещата може да не се получат по най-добрия начин.

Пръстените на Сатурн може да са се образували от сблъсъка на две луни

Близнаци – може да очаквате добри възможности, когато Сатурн стане директен. Ще имате късмет, но ще трябва да положите усилия, за да постигнете своите цели. Ако работите усилено, ще имате реален шанс да повишите своите приходи. Сатурн ще има благоприятен ефект върху Близнаците не само в работата, но и по правни въпроси. Ако поради някакви причина търсите справедливост или честност, то директният Сатурн много ще ви помогне. Също така влиянието на тази планета ще ви помогне да затвърдите своя имидж и да спечелите уважението на хората, които са ви важни поради някаква причина.

Лъв – очакват ви положителни промени, не се притеснявайте за финансите си, защото съвсем скоро ще ги увеличите. Директният Сатурн ще ви донесе стабилност и успехи. Ако имате правни въпроси за разрешаване – сега е моментът. Като цяло ви съветваме да се отпуснете и да бъдете щастливи, защото всичко около вас ще се нареди по най-добрия за вас начин. Харизмата ви ще ви помогне да постигнете успехи и да имате напредък в общуването и създаване на нови запознанства.

Уилям Хершел открива Мимас – естествен спътник на Сатурн

Козирог – когато Сатурн стане директен, Козирозите ще имат много ползи от това, най-вече поради причината, че планетата минава през частта от тяхната рождена карта, която е свързана с богатството. Козирозите ще имат голям шанс да натрупат финансови средства и да имат късмет в тази сфера. В работата ще ви се предоставят възможност за израстване, а вашата трудолюбивост и отдаденост към това, което правите, ще бъдат щедро възнаградени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com