На хотел с вана с мечка и вечеря с лъв

15499
На хотел с вана с мечка и вечеря с лъв

Австралийски хотел, обзаведен в зоологическа градина, предлага на своите посетители вана в близост до мечка, вечеря в компанията на лъв или хранене на жирафи през балкона, пише в. "Дейли мейл".

Странната гостилница се нарича "Джамала уайлдлайф лодж" и се намира в Канбера. Уникалният хотел дава възможност на клиентите да почувстват като част от Африка в сърцето на Австралия. Стаите за настаняване са изградени в близост до клетките на животните, които са разделени от гостите само със стена от дебело стъкло.

Поругаване на един шедьовър

Японците са странни хора, меко казано. Царе са на техниката, но стане ли въпрос за естетика, нещата придобиват застрашителен уклон. Авт...

Пакетът ол инклузив включва хранене с три ястия в непосредствена близост до диви животни. В зоологическата градина са обзаведени 18 хотелски стаи. Някои от тях са кацнали между клоните на дърветата, откъдето може да се дава храна на жирафите.

Хотелът имал за цел да образова посетителите и да им подскаже какви прекрасни животни са застрашени от изчезване. Приходите от нощувките ще отиват за финансиране на програмата за размножаване на зоологическата градина и на аквариума в Канбера.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com