Най-добрите и най-лошите съседи според зодията им

5139
Най-добрите и най-лошите съседи според зодията им
Снимка: iSock

Спрямо зодиакалния знак можем да открием много неща както за себе си, така и за околните. Зодиите могат да разкрият едни от най-съществените ни характеристики. Интересна е класацията на астролозите, която определя кои са най-лошите и най-добрите зодии като съседи. Ако искате да разберете дали вие сте сред някои от тях, прочетете в следващите редове.

Зодиите, които са най-добри съседи

Рак

Раците много държат на дома и на семейната хармония. Те създават спокойно и стабилно гнездо. Но както в границите на дома са отлични домакини или глави на семейството, така и са отлични съседи. Те се радват на сплотеността и приятелското отношение на хората в една общност. Държат се отговорно и помагат за поддържането чистотата на квартала. Не вдигат шум, полагат усилия всички да се чувстват добре и се опитват да създадат приятелства с голяма част от съседите.

Типовете съседи, които всички имаме

Риби

Рибите също се стараят да предразположат съседите си. Те ще помогнат на всеки, който има нужда, но най-вече на по-възрастните си съседи - с разхождането на кучето, покупките, ремонтите и др. Определено може да им се доверите.

Дева

Девите са перфектционисти, те ще наблюдават за правилното поддържане на квартала в добро състояние и ще внасят идеи за подобряване и отстраняване на проблемите. Те се стараят да сближат съседите и често организират барбекюта, чаени партита и др.

Зодиите, които са най-лошите съседи

Овен

Тъй като Овните са доста импулсивни и агресивни, на общите събрания често се карат с останалите съседи и повишават тон. Правят забележки, ако някой вземе паркомястото му или пък засади цвете, където на него не му харесва. С две думи, могат да направят от мухата слон и се причисляват към най-конфликтните съседи.

Разкриха от кои ЗОДИИ са най-готините съседи

Стрелец

Стрелците са от онези съседи, от които ще се оплаквате поради ужасен шум. Те обичат купоните и често организират такива, дори през седмичните дни. Обикновено не обръщат внимание на чистотата в общите части и не правят нищо за поддържането й. Не обръщат внимание на правилата и не се съобразяват с нищо и никого.

Телец

Телците обикновено са уравновесени личности, но стане ли въпрос за междусъседски конфронтации, наяве се появява тъмната му страна. Те няма да признаят, че са виновни за нещо и не правят компромиси. Ако се е случило така, че да бъде упрекнат от повечето съседи, Телецът може съвсем умишлено да саботира някакъв общ план или мероприятие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com