Най-добрите партньори за жената Лъв

14714
Най-добрите партньори за жената Лъв
Снимка: Pexels

Жената Лъв привлича винаги вниманието и погледа на мъжете. Короната на нейната глава е най-отличителната и черта. Разбира се, тя е невидима, но твърде осезаема. За това и този, който ще бъде до нея, трябва да има обноски като към истинска кралица, да я обожава и цени. 

Бог е дал на тази жена всичките необходими качества, за да бъде тя специална и неповторима. Тя е съблазнителна, секси, изключително привлекателна, радостна, елегантна и умна. Това, което адски много допада на противоположния пол е нейната безумна самоувереност. Това е тя!

Звездите за нея – жената Лъв

Жената Лъв - КЛАСА и ЛУКС! Тя излъчва царственост, неземна красота и тайна екзотика. Независима и господарка на самата себе си - винаг...

Тя изисква много от човека до себе си - перфектен външен вид, престижна работа и много любов. С някои зодиакални значи, шансът да се получи нещо истинско са значително по-големи.

Вижте кои са те:

С мъж от зодия Телец

Този мирно пасящ трева мускулест бик сигурно се чуди, какво прави това невинно котенце около него. Защо лис е опитва да му привлече вниманието, разхождайки се с изящни обувки и визия на неговата полянка? "Дразни ме" - ще си каже той и ще се устреми яростно към нея. А тя...това чака. 

Мъжът телец ще привлече силно тази жена със своята дисциплина и надеждност. Тя знае, че с него може да има едно прекрасно семейство, обсипано с много любов, добре обезпечено с високи доходи и едва ли ще си блъска главата откъде да вземе пари на заем, при явилите се поредни разходи. Това е един силен и траен съюз. Той ще търпи винаги нейните прищявки и капризи, а тя ще го обсипва с нейни ласки. Двамата ще се радват на спокойни взаимоотношения. Когато този бик се разяри от нещо, което не е по вкуса му, тази лъвица отлично знае как да го укроти. Тя ще използва по чудесен начин нейното женско обаяние, защото знае как да излиза от трудни ситуации.

Звездите за него – мъжът Лъв

Мъжът Лъв винаги е в роля, защото е дяволски привлекателен и с ясното съзнание се възползва от този факт. Както се очаква, той е кралск...

Сексът за двамата ще бъде повече от приказка и много трудно могат да си омръзнат, дори и след дълги години на съвместно жителство.

С мъж от зодия Близнаци

Мъжът Близнаци му допада много да посещава всякакви събирания и места където може да завърже сериозно взаимоотношения с преуспели хора и знаменитости. Тук го завлича неговото природно любопитство и отличното му умение да общува с всички, стоящи в обществото на различни позиции. Навсякъде той е силно желан от нейния пол и където и когато и да се окаже в обкръжението на жени, много бързо разбира коя от тях е Лъвицата. Като цяло Близнаците са наблюдателни и за него не представлява никаква трудност да забележи, че от цялата тълпа една дама се опитва да изпъкне и търси вниманието му. Този мъж лесно ще се досети, че всичките закачки са насочени към него. Тогава той буквално ще полети към своята Лъвица и бързо ще съчини сонет в нейна чест, а ако няма такива дарби, ще си спомни някоя чужда творба, която се е налагало някога да чете. Тя ще бъде очарована от неговите мили жестове и комплименти. 

Тази двойка няма да затъне никога в бита, защото те двамата имат много общо и дори да се случи така, че да нямат потомство, пак могат да живеят много дълго в брак.  

С мъж от зодия Стрелец

3-те зодии, които лесно биха се влюбили в зодия Лъв

Лъвовете са родени лидери. Те са смели, силни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не трябва да се стараят твърде мн...

Този мъж се отнася към жената Лъв много трепетно. Още в началото на любовта си, той ще я качи на най-високия пиедестал и след това няма жена, която да може да я измести от там. Дори ако злите езици направят опит да оклеветят тази прекрасна Лъвица, то Стрелецът ще скочи яростно и съперника ще бъде отстранен, отколкото да изпадне в съмнения за верността и чистотата на любимата си. Жената Лъв ще забележи неговия пламенен и благороден произход, понякога наивен, но абсолютно безстрашен - до фанатизъм понякога. Неговото романтично ухажване ще ласкае до краен предел нейното самолюбие. 

Двамата имат голям потенциал за създаване на мечтаното семейство. В леглото ще "ври и кипи", защото и той и тя са цяла стихия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com