Най-добрите партньори за мъжете Близнаци

15324
Най-добрите партньори за мъжете Близнаци
Снимка: Pexels

Вероятно не малко пъти сте чули твърдението, че в тези мъже дълбоко в душите им са се приютили няколко характера и техните желания са в пъти повече в сравнение с това, което биха могли да задържат и да използват през живота си. Те обожават да дават тон в брака, в любовта и често се случва разликата в годините спрямо половинката им да е доста голяма, а на всичкото отгоре и в тяхна полза. За това най-често търсят компанията на такива дами, пред които да изглеждат праволинейни и верни. Това обаче е само външната им страна. От вътре са истинска стихия и бедствие.

За мъжете Близнаци най-трудния период някъде между 45 и 55 години, защото вече никак не им подхожда да се оглеждат толкова често по преминаващите покрай тях млади мацки. Обикновено в брака им това са и годините на най-големи кризи. 

Звездите за нея – жената Близнаци

Жените от този зодиакален знак са известни предимно със своя темперамент, жизнената си природа и желанието да живеят живота си на макси...

Преди всичко трябва да се спомене, че благодарение на своята голяма възприемчивост мъжът Близнаци може успешно да се погоди с представителки от всичките останали зодии и да има сексуални контакти с тях естествено.

Все пак с определени зодиакални значи може да има най-здрава и хармонична връзка: 

Близнаци - Везни

Това са  представители, които са родени под въздушния елемент. Идеални - това със сигурност е най-точната дума, с която може да бъде характеризирана една връзка между тях. Мъжът Близнаци има голяма нужда от тази жена - Везни. Сходните им интереси, съобразителния и гъвкав ум, както и подходът, който използват за да постигат поредния успех в живота си са една малка частица от тази пълноцветна палитра, с която може да бъде определен този съюз. Щастието им ще бъде споделено и пълно  в момента, в който двамата решат да тръгнат ръка за ръка през чакащите ги трудности и препятствия. За тях няма как да съществуват невъзможно неща, тук като се стимулират и допълват взаимно, не само когато работят, но и да се развиват успешно в градивна посока. възможно е в самото начало да има леки колебания и разногласия предимно по битови въпроси, но истината е, че само след няколко малки словесни престрелки взаимно ще открият очарованието на своята сродна половинка.

В леглото под завивките двамата няма да имат мир и покой. Могат да правят любов навсякъде и по всяко време, без да имат каквито и да са притеснения. Мъжът Близнаци ще изявява желание и хъс по-често да бъде доминиращата страна.

Странните качества на Близнаците

Всеки има в живота си поне един представител на зодия Близнаци. Понякога не ги разбираме, а това се дължи на техните странни качества. ...

Близнаци - Близнаци

Мъжът Близнаци, може да изгради здрава и успешна връзка и с....жена Близнаци. Да, точно така! 

Връзката между "тези двамата"може да бъде колкото вълнуваща, толкова и непредсказуема. Техните стил и поведение са изключително сродни в ежедневието, та нали и двамата са Близнаци все пак.

Мъжът Близнаци ще има неспокоен ритъм на живот със своята половинка /която е също Близнаци/, но това ще му донесе допълнително приключения и динамика в неговите безкрайни делнични дни, но от друга страна ще го лиши от възможността да и се отдаде напълно, наслаждавайки се на еднообразие и спокойствие, което на моменти може би леко ще го отегчава. Но пък миговете, когато е със своята избраница ще бъдат вълшебни и за двамата.

В съвмествие им живот той ще стимулира нейните амбиции, а тя ще се стреми да му отвръща със същото. Взаимно биха жертвали всяка своя мечта, за да запазят духовното и да останат в реалността. Все пак той по-често ще се опитва да прави компромиси със себе си, за да успее да постигне бленувания синхрон с нея. Този мъж ще се стреми по всякакъв начин да организира всички дела, които засягат семейното им огнище.

Звездите за него – мъжът Близнаци

Вероятно този знак от зодиака представлява най-големия интерес и предизвикателство за всяка една жена. И най-голяма награда! Той е инт...

Този мъж може да постигне с жената Близнаци истинско удовлетворение, но все пак във всяка една връзка всичко си има своята цена. А в този случай тя е достатъчно висока, но наистина си заслужава! 

Всъщност как може човек да достигне до истинското щастие, ако в името на любовта не пожертва поне една част от своите идеали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com