Най-добрите партньори за мъжете Стрелец

18054
Най-добрите партньори за мъжете Стрелец
Снимка: Pexels

Всяка една жена, която мечтае да страст, приключения, любов, поне веднъж в живота си трябва да е излизала с мъжа от зодията Стрелец. Това  са хора, които се отличават с своята невероятна спонтанност и жизненост. Те са като малките деца - живеят в световете на фантазиите си, пълен с емисии, приключения, рицари и принцеси. Те са топли и сърдечни и са настроени винаги приятелски спрямо другите около тях. Винаги са готови да помагат, но ако в един момент усетят доминация или обсебване върху самите себе си, ще избягат.

С жените от кой зодии този мъж може да има най-добро партньорство?

Стрелецът с жена Овен - забележително, изключително, направо прекрасно!

Звездите за нея – жената Стрелец

Едва ли има по-непостоянно, забавно, очарователно, непредсказуемо и умно създание на света от жената Стрелец. Тя е вечен оптимист, вина...

При срещата на тези два огнени знака очаквайте да има голям пламък. В случая със Стрелец и Овен казаното твърдение е повече от вярно. Всеки един от двамата иска да бъде независим, свободен и самодостатъчен партньор, който в никакъв случай няма да си позволи да ограничи свободата на другия.  Няма нужда да подчертаваме, че само съюз на свободни и независими личности може да бъде истински стабилен. На пътя на щастието им може да има само едно незначително препятствие - това е тяхната неспособност да си отстъпват взаимно. Но и двамата са достатъчно привързани един към друг и няма да им бъде проблем, да усвоят тази наука - да отстъпиш! И тогава щастието им няма да има граници.

Много неща обединяват него и нея. На мъжа Стрелец му отива да бъде лидер, да показва правилната посока, да разказва вдъхновено за плановете си, а жената Овен умее добре да случа и възприема всичко казано от него. Двамата доста лесно се палят и въобще не робуват на битовизмите. Дори няма и да забележат, че от мига на запознанството им са отминали много години и на вратата им вече чука златна сватба.

В спалнята им всичко е огън и стихия. Тяхната съвместимост е фантастична. Този мъж е много разкрепостен и палав, а тази жена е страстна и винаги готова за всякакви пикантни експерименти. Тези двамата са създадени на този свят за да бъдат заедно!

Стрелецът с жена Дева - истинска класика в жанра!

Докато мъжът Стрелец е в непрекъснато търсене на приключения и побеждаване на дракони, жената Дева спазва пълно приличие, умело води цялото домакинство и точно планира светлото бъдеще. Без замисляне може да се твърди, че това е идеален тандем. На практика обаче тези двамата вероятно ще водят помежду си непрекъсната борба. Тя е с високо ниво на организация, което е в разрез с неговата импулсивност. Тук е възможно прехвърчането на взаимни обиди, но има ли връзка, където всичко да върви по мед и масло? Съвместимостта между тези два знака има внушителен потенциал и ще бъде изключително глупаво, ако те не се възползват по най-добрия начин от това.

Звездите за него – мъжът Стрелец

След едно дори и случайно запознанство с мъж Стрелец, животът някак си придобива нови краски... Той е жизнерадостен, очарователен, ост...

Чудесно чувство за хумор в комбинация с идеален секс - тези две средства, които Стрелецът и Девата притежават, ще изгладят с лекота всичките ръбове в техните взаимоотношения. Изключителната организация на жената Дева ще бъде основен фактор двамата да постигнат невероятни успехи, а също така ще бъде много полезна на мъжа Стрелец.

Семейството, което те могат да създадат, ще бъде семейство "по учебник". 

Стрелецът с жена Скорпион - гореща вода!

Огненият мъж Стрелец едва ли ще търпи някога някой да го командва, особено пък воден знак. А иначе повлиян от моментната ситуация е готов да обещава всичко, но после да не удържи на своята дума. За жената Скорпион такъв филм не съществува - казаната дума е закон! И какво се оказва, че това ще бъде една нещастна връзка? Не, точно обратното! Оказва се че Стрелецът и Скорпион - ката могат да живеят съвсем щастливо и мирно, само трябва да поработят малко повече върху себе си. Несходството в техните характери ще доведе до една емоционална и силна връзка.

Любовта им ще разцъфни с пищни краски - и двамата са горещи в леглото и там ще бъдат идеалните любовници. Интересът между тях ще запали пламък, който няма да угасне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-разтърсващата притча за прошката
Най-разтърсващата притча за прошката

Живял един човек. Животът му бил обикновен, като на всички хора – в него имало и хубаво, и лошо. Дошъл последният му час и човекът напуснал...