Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те ЗОДИИ

167915
Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има враг. И този враг се връща в живота им под формата на различни хора, които почти винаги са една и съща зодия. Ето коя е зодията, от която трябва да се пазиш, ако си...

Овен - най-големите предатели в живота ви са тези със зодия Телец. Не се доверявайте на Телците, защото те не обичат конкуренцията и това, че сте много по-добри от тях, ги кара да се озлобяват. И вършат мръсни номера.

Телец - не бъдете много близки с Девите. Те са много завистливи и ще отровят живота ви. Изсипват цялата си негативна енергия към вас, а се пишат най-добрите приятели.

Близнаци - вие се пазете от Стрелците. Просто не ви е писано да имате приятелски отношения, още по-малко любовни. Неразбирателството идва най-вече от това, че и двете зодии обичате себе си повече от другия.

Рак - бъдете бдителни и не допускайте много хора до себе си. Имате добро сърце и това ще ви изиграе лоша шега. Пазете се най-много от Скорпионите в личния си живот, защото те могат да отмъкнат любовта ви и да разрушат връзката ви.

Лъв - пазете се от Водолеите. Те са зодията, която ви се пишат първи приятели, а след това ви забиват нож в гърба. Ако сте влюбени в зодия Водолей, пригответе се сърцето ви да бъде разбито.

Дева - не се сближавайте с Везните, твърде сте различни, за да се получи добра връзка помежду ви, независимо дали говорим за любовна или за приятелска. Най-лошото във взаимоотношенията ви е това, че не можете да се радвате на успехите на другия и завистта ще ви погуби.

Везни - не се доверявайте на представителите на зодия Овен. Изобщо не си пасвате по никакъв начин и е много възможно, ако имате връзка с Овен, това да се превърне в най-кошмарната ви любов. Ще се сблъскате с противния инат на Овните и нещастието ви е в кърпа вързано. Ако един от най-близките ви приятели е зодия Овен, трябва да сте готови за голямо предателство.

Скорпион - вашата зодия, която се оказва най-големия ви враг в живота, е зодия Риби. Те никога няма да бъдат честни с вас, ще искат всичко, което вие имате и когато не го получат, ще се озлобят срещу вас. Не си го причинявайте

Стрелец -  научете се да различавате добрите от лошите хора, които тровят живота ни. Вашата зодия, от която трябва да се пазите, е зодия Рак. Много ще ви тежат безпочвените обвинения и липсата на вяра във възможностите ви. Те са зодията, коят най-малко ви се възхищава.

Козирог - не се доверявайте на Телците. Те са много подмолни, що се отнася до любовта и приятелите им. Винаги завиждат и искат това, което те самите нямат. Ако са самотници, силно ще пожелаят вашата връзка и това, което вие сте открили. Способни са на всичко. Ако имате близък човек от семейството със зодия Телец, трябва винаги да сте нащрек.

Водолей - пазете се от зодия Лъв. Изобщо си нямате идея колко много могат да ви навредят. Това са хората, които ще ви спъват на всяка ваша крачка и просто ще искат да са по-добри от вас и да ви превъзхождат. Така подклаждат самочувствието си. Ако имате роднина от зодия Лъв, пазете имотите си.

Риби - вашият най-голям враг е зодия Скорпион. Тя може да ви съсипе живота и щастието, само защото злобата им е вродена. Не искат да виждат хората около себе си щастливи. Ако имате колега със зодия Риби, не му се доверявайте. Той ще иска вашето място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com