Най-идейните зимни подаръци за мъже

8928
Най-идейните зимни подаръци за мъже

Празниците свършиха, но защо трябва да има повод, за да зарадваш любимия човек с подарък? Само с изненадата и жеста казваш: „Благодаря ти, че те има“. Всеки има нужда от такива моменти.

Най-често обаче, дори да познаваш човека отдавна, изборът на подарък е сложен. Тогава винаги прибягваме до идеята да купим нещо, от което той ще има нужда. Мъжете се радват на практичните подаръци и това винаги помага.

Понякога, заради ограничени финанси, сме принудени да направим компромис с качеството на подаръка. Това ни кара да го поднесем със свито сърце. За да избегнем този момент, можем да се възползваме от различните възможности за кредити. Пример за такъв са удобните онлайн кредити от БЗД (Българско заемно дружество). С тях е лесно да подарим най-доброто за любимия човек.

Ето и няколко варианта за добри зимни мъжки подаръци:

1. Екскурзия

Приключенията са безценен подарък, който всеки оценява и помни цял живот. За мечтаните дестинации човек трябва да работи дълго и да спестява. Животът понякога ни завърта така, че отлагаме и харчим всичко за по-практични покупки, а това е грешка. Да подариш пътешествие е като да подариш спомени
и преживявания. За някои неща си струва да похарчиш повече, за да спечелиш повече.

2. Обувки

С качеството на обувките не трябва да се прави компромис. Тук максимата „евтиното излиза скъпо“ важи в пълна сила. Мъжът, който държи на себе си и стила си, винаги обръща внимение на детайлите. В стилната визия обувките са акцент. С оглед на това, че мъжете уважават практичните подаръци, тук ще уцелите право в десетката.

3. Дрехи

Класически подарък, който всеки мъж би оценил. Дрехите правят чудеса и вдъхват увереност, с която един мъж може да покори света. Стилът и качеството винаги личат по малките детайли, а всичко хубаво струва малко повече, отколкото ни се иска. Любимите хора заслужават най-доброто от най-близките, за това всяка стотинка си струва накрая.

4. E-reader

Когато температурите навън са много под нулата, книгата е съществена част от потапянето в домашния уют. Това е страхотен подарък, стига да бъде съобразен с предпочитанията и интересите на човека. Да имаш всички книги на света на нощното си шкафче, е мечта.  Е-reader е перфектен подарък за по-технологично ориентираният мъж, за когото четенето е ежедневие.

5. Спортна изненада

Мъжете са влюбени в спорта. Страст, хоби и емоция, спортът е част от живота на почти всеки мъж. Тук няма никакъв риск дали това, което ще му подариш ще му хареса. То се знае! Сега е моментът дългото отлагане на качването на ски да приключи! Но дори мъжът да е твърдо решен, че открити спортове върху сняг не са за него, има много варианти. Оригинална тениска на любимия му отбор, по който е луд от малък или билет за мач, на същия отбор и то на собствен терен (особено ако е английски или испански тим). Мъжете уважават всеки, който подкрепя страстта им към спорта.

Ако сме успели да ви подскажем някоя идея за любимия човек, забравете притесненията и се доверете на сигурен приятел - онлайн заема на БЗД – произведен в България. Добре е да имаш към кого да се обърнеш, когато малко помощ би била добре дошла.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com