Най-лошите филми, които са съсипали кариерите на актьорите, играещи в тях

1563
Най-лошите филми, които са съсипали кариерите на актьорите, играещи в тях
Снимка: iStock/Guliver

Има филми, които остават в историята на киното и издигат на пиедестал актьорите, които играят в тях и ги правят легендарни. Всички знаем за такива примери. Тази монета има и друга страна и тя е насочена към заглавия, които са се представили толкова ужасно, че в резултат на това кариерите на главните действащи лица са били съсипани. Вижте за кои кино ленти говорим: 

Мадона и Swept Away

Не е изненада за никого, че Мадона прави опит да блесне и в киното. Поп иконата участва в римейк на италианския филм Swept Away през 2002-ра година, който е режисиран от Гай Ричи. Историята се фокусира върху двама души - мъж и жена, които са пълни противоположности, но трябва да оцелеят заедно на самотен остров. Мадона играе ролята на богата снобарка, но е жестоко критикувана за своето изпълнение в тази романтична комедия. Фактът, че по онова време Мадона е съпруга на режисьора на филма поставя допълнително внимание на публиката и кара всички да бъдат по-критични. Общото мнение е, че този римейк не е трябвало да съществува, а същото важи и за филмовата кариера на Мадона. 

Алиша Силвърстоун и Batman&Robin

Има много неща, които не са наред с филма от 1997-ма година за героя от Готъм, който и до ден днешен отнася жестоки критики за своето изпълнение, а дори главните герои не искат да говорят за участието си там. Той носи неприятни последствия за младата тогава Алиша Силвърстоун, която влиза в ролята на внучката на иконома Алфред и става Batgirl. Преди това свое участие тя е изградила репутация на обещаваща млада звезда. След провала на Батман, тя започва да се появява в големи продукции все по-рядко, като ролите, които тя получава са основно поддържащи и то в по-непретенциозни филми. 

Тейлър Кич и John Carter

За тези от вас, които си спомнят този кино провал, Jonh Carter трябваше да е филм, който да донесе огромен успех на Disney. Лентата беше рекламирана страшно много, а бюджетът на филма не беше никак скромен. По това време студиото търсеше своята нова голяма фантастична поредица, която да развие след приключването на "Карибски пирати". Всички очаквания за страхотно представяне и големи печалби се сринаха на пух и прах, а с тях и кариерата на актьора, който играеше главната роля - Тейлър Кич. Той участва в други по-малки роли, но никога не успява отново да играе главна мъжка роля в значима продукция. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com